.

TJLSS Кръгла Кошница от Ракита Ръчно изработени От Ратан С дръжка За Съхранение на Плодове, Закуски, Органайзер за Хляб, Декор Кошница (Размер: Малка)

TJLSS Кръгла Кошница от Ракита Ръчно изработени От Ратан С дръжка За Съхранение на Плодове, Закуски, Органайзер за Хляб,

BGN 81.35

Сума
Налично за поръчка

-Ракита количката може да се използва като сервировочного ястия, днес, табла за хранене, чай, напитки, декоративни тави, употребявани, журнального за маса, поднос за кафе, кошници с плодове -Тава за печене на хляб е много лесно да се почистват, е достатъчно просто да избършете с влажна кърпа. -Благодарение на натуральному цвят и подходящ размер на този кръгла тава могат да се поставят на бюрото, масичката за кафе, гардероб, тоалетката масичката или в някоя част на прекрасен дом. -Изработен от устойчив материал, ръчно изработени от ратан, този поднос за хранене няма да се отрази на качеството на хранене, като обичайната нотка на всяко помещение. -Дръжка за носене в края на всяка правят ръчно изтъкан ротанговый тава идеален сервировочным тавата. -Ракита количката може да се използва като сервировочного ястия, днес, табла за хранене, чай, напитки, декоративни тави, употребявани, журнального за маса, поднос за кафе, кошници с плодове. -Тава за печене на хляб е много лесно да се почистват, е достатъчно просто да избършете с влажна кърпа. -Благодарение на натуральному цвят и подходящ размер на този кръгла тава могат да се поставят на бюрото, масичката за кафе, гардероб, тоалетката масичката или в някоя част на прекрасен дом. -Изработен от устойчив материал, ръчно изработени от ратан, този поднос за хранене няма да се отрази на качеството на хранене, като обичайната нотка на всяко помещение. -Дръжка за носене в края на всяка правят ръчно изтъкан ротанговый тава идеален сервировочным тавата. -Ракита количката може да се използва като сервировочного ястия, днес, табла за хранене, чай, напитки, декоративни тави, употребявани, журнального за маса, поднос за кафе, кошници с плодове.-Тава за печене на хляб е много лесно да се почистват, е достатъчно просто да избършете с влажна кърпа.-Благодарение на натуральному цвят и подходящ размер на този кръгла тава могат да се поставят на бюрото, масичката за кафе, гардероб, тоалетката масичката или в някоя част на прекрасна къща.-Изработени от трайни материали, ръчно изработени от ратан, този поднос за хранене няма да се отрази на качеството на хранене, като обичайната нотка на всеки залата.-Дръжка за носене в края на всяка правят ръчно изтъкан ротанговый тава идеален сервировочным тавата.Параметри : начин на Употреба : Грижа/съхранение Вид : Кошница за съхранение на Вида растителни влакна : Материал : растителни влакнини Опаковка в пакет : 1 * Кошница за пикник, Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.

Декларирани характеристики

Use:
Neatening/Storage
Type:
Storage Baskets
Plant Fiber Type:
Material:
Plant Fiber
Package Included:
1*Picnic basket:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
The colors may have different as the difference display, please understand. :