.

Ос Детройт - Предни Долни Лоста за управление + Топката пантите + Греда + Смяна на управителните пръчки за Toyota Corolla 2003-2008 година на издаване - Комплект от 12 бр.

Ос Детройт - Предни Долни Лоста за управление + Топката пантите + Греда + Смяна на управителните пръчки за Toyota Corolla

BGN 74.99

Сума
Налично за поръчка

1x Долния ляв страничен лост - K640361 1x Долния Десен страничен лост - K640360. 2 предни долни кълбовидни на пантите - K90309. 2 предни лост рока - K80230 (номер замяна K90433). 2x Предната вътрешна вратовръзка род - EV470. 1x Предна външна лява вратовръзка род - ES80432. 1x Предна външна дясна вратовръзка род - ES80431. 2x Прах и конус за унищожаване на плевелите волан тяга - BT-433. Замяна за Toyota Corolla 2003-2008 година на издаване.Подходящи за специфични модели - За получаване на точна информация запознайте се с таблицата на инсталацията, както и описание на продукта.И двете (2) Изцяло нови по-ниски лост за управление, и Двата (2) Изцяло нови топката пантите на предната част на долната окачване, и Двата (2) Новите края на сцепление на преден стабилизатор на щанги.Всички (4) Размерът на Вътрешни и външни накрайници на кормилната тяга + 2 с волан на сцепление.Компанията Detroit Axle е водещ доставчик на инструменти за контрол на ход за производителите на автомобили OE в цялата страна, благодарение на този опит на вторичния пазар Detroit Axle осигурява най-високо качество на обслужване след продажбата.Произведено в предприятието, сертифициран по стандарт ISO9002.Подходящи за специфични модели - За получаване на точна информация запознайте се с таблицата на инсталацията, както и описание на продукта.И двете (2) Изцяло нови по-ниски лост за управление, и Двата (2) Изцяло нови топката пантите на предната част на долната окачване, и Двата (2) Новите края на сцепление на преден стабилизатор на щанги.Всички (4) Размерът на Вътрешни и външни накрайници на кормилната тяга + 2 с волан на сцепление.Компанията Detroit Axle е водещ доставчик на инструменти за контрол на ход за производителите на автомобили OE в цялата страна, благодарение на този опит на вторичния пазар Detroit Axle осигурява най-високо качество на обслужване след продажбата.Произведено в предприятието, сертифициран по стандарт ISO9002.

Декларирани характеристики