.

Билярдна Щека за възрастни за Мъже 58 Инча Кленов Билярдна Щека за билярд с топчета 11.8 mm 1/2 Сочлененный Билярдна Щека с Много Приятен Изземване Персонализирани Биля?

Билярдна Щека за възрастни за Мъже 58 Инча Кленов Билярдна Щека за билярд с топчета 11.8 mm 1/2 Сочлененный Билярдна Щека с

BGN 37.97

Сума
Налично за поръчка

Размер : дължина на вала : 147 см, Диаметър на главата : 118 mm тегло на вала : 19-20 грама структура на вала : 1/2. Високо качество : Тя е изработена от естествено изсушени на въздуха, масивно дърво северна америка клен.Дървесината е плътна и еластична, бяла и гладка, нейната лесно да се огъват, и на пипане тя е пълна и цялостна.На върха на човката и уплътнението са интегрирани в първия ъгъл, което позволява производството на по-точна стрелба един вакуум трехрезьбовое връзка непрекъсната връзка прозрачна предаване.На висока мощност на предаване : Прът бильярдного щеката гладък и прав, така че всеки реплика притежава висока сила на предаване, баланс и гъвкавост, което го прави по-удобен за използване.Чудесното качество на изработката всяка стика е изработена ръчно - селектиран ръчно, полира ръчно, инкрустирована ръчно, инсталиран и тестван на ръка.Всеки клуб - това е шедьовър!. Размер : дължина на вала : 147 см, Диаметър на главата : 11.8 mm тегло на вала : 19-20 грама структура на вала : 1/2. Високо качество : Тя е изработена от естествено изсушени на въздуха, масивно дърво северна америка клен.Дървесината е плътна и еластична, бяла и гладка, нейната лесно да се огъват, и на пипане тя е пълна и цялостна.На върха на човката и уплътнението са интегрирани в първия ъгъл, което позволява производството на по-точна стрелба един вакуум трехрезьбовое връзка непрекъсната връзка прозрачна предаване.На висока мощност на предаване : Прът бильярдного щеката гладък и прав, така че всеки реплика притежава висока сила на предаване, баланс и гъвкавост, което го прави по-удобен за използване.Чудесното качество на изработката всяка стика е изработена ръчно - селектиран ръчно, полира ръчно, инкрустирована ръчно, инсталиран и тестван на ръка.Всеки клуб - това е шедьовър!. Размер : дължина на вала : 147 см, Диаметър на главата : 11.8 mm тегло на вала : 19-20 грама структура на вала : 1/2 [Топли уши]?Поради ръчно измерване на поръчката на продукта е 1-3 см, в зависимост от самия продукт. ? Поради различни разрешения цветове на дисплея осветление ще се различават, и продукти, ще имате някои цветови разлики. ? Денонощен онлайн услугата : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Опитен екип за обслужване на клиенти ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики