.

Сос ХАНАБАС Чаша Мляко Контейнери За Соса, Контейнери за подправки, Масло за Пържола Мини-Соусница Малка Тенджера се Разделиха Чаша на Чаша, за да стейкового Сос Ча?

Сос ХАНАБАС Чаша Мляко Контейнери За Соса, Контейнери за подправки, Масло за Пържола Мини-Соусница Малка Тенджера се Разделиха

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Купа за подправки : Креативен дизайн за по-удобно наливания и експлоатация, като ви осигурява по-голямо удобствоМерителна чаша от неръждаема стомана : ? Подходящ за съхранение на сосове, подправки, джинджифил, чесън, оцет, олио, пълнителите за салати.Купа за закуски : ?Може да ни изпълни с различни подправки, сосове, подливками за салати, горчица.Лъжичка за храна за кучета : устойчив на високи температури и окисление, не е лесно ръжда,, полезна посуда, бъдете сигурни в употреба.Чаши за сок от неръждаема стомана : Висока устойчивост на топлина и устойчивост на окисляване, лесно ръжда, полезна посуда, бъдете сигурни в употреба.Списък на пакетите 1 x Чаша за соса Характеристики -Материал : Тиган за сос от неръждаема стомана - Забележка : Тенджери за приготвяне на сос 1/4 чаша-Той притежава добра функция на защита, и в него няма течна храна или други могат да навредят на нейния ефект от използването на мерителна чаша от неръждаема стомана. - Да го споделите със семейството си и близки приятели, защото това е изключително практични и удобни ресторанная чаша за соса. - Може да се презарежда с различни подправки, томатными сосове, подливками за салати, горчица и т., Чашки за обмакивания в кетчуп. - Дизайн необичайно, изыскан и очарователен, че може да подобри апетита си чаша за подправки в западен ресторант. - Подходящ за съхранение на сосове, доматен сос, джинджифил, чесън, оцет, олио, бензиностанции, за салати и т., Мерителни чаши, метални.Описание на продукта Метален мерителна чашка В него може да излее масло, сос, оцет, паста, пипер, сладко и т., Купа за сос изчистен дизайн на чашата за соса ще ви позволи да се чувствате добре, наслаждавайки се на храната.ястие за макания продукти с Добро и с ниско съдържание на мазнини, можете да купите този продукт на разумна цена.чаша за подправки, Подходящи за ресторанти, хотели, ресторанти западна кухня и т.

Декларирани характеристики