.

фризьорски ножици, Машинки за Подстригване на Коса за Мъже, Многофункционална Машина За Подстригване на Коса, Електрическа Машина За рязане на коса, Професионална

фризьорски ножици, Машинки за Подстригване на Коса за Мъже, Многофункционална Машина За Подстригване на Коса,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Безопасни и остриета за подстригване машина за подстригване на коса с самозатачивающимися прецизионными остриета от високо стомана, така че няма нужда да се притеснявате за ржавлении или дръпна косатаТова е електрическа машинка за подстригване на коса притежава висока мощност, плавностью и ниско ниво на шума, дълъг живот, гладка бритьем без задръстване с косата и не се страхува от мекота, твърдост и дебелина.Машина за подстригване на коса с вградена акумулаторна висококачествена и сигурна литиево-йонна батерия с голям капацитет за увеличаване на времето за бръснене.Ергономичен захват на машинката за подстригване на коса, която е закрепена по такъв начин, че да гарантира удобен и сигурен захват.Изключително трайни и ще ви гарантира бърза, сигурна и точна прическа.Качествен подарък, най-добър личен подарък на мъж в живота си!Татковците, съпрузи и момчета, ще се радвате на тази първокласна прецизна машина за рязане коса за всякакъв повод!. На 100% безопасна, тази машина за подстригване на коса е подходяща както за професионални фризьори, така и за домашни потребители.Нашата машина за подстригване на косата ще донесе в живота ви повече удоволствие.В нашата машинка за подстригване за коса се предлага с доживотна гаранция и за връщане на парите.Ако не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Mrxfспецификация : Модел на продукт : електрическа машина за рязане волоснапряжение : 110-240 v Време за зареждане : около 8 часа (може да се използва както за зареждане, така и за свързване) Материал ножове : Нож от титан сплаваинструкция1. Натиснете ключа за да включите пишеща машина за подстригване на коса. Подстригване на косата по главата до подходяща дължина.Не използвайте пишеща машина за подстригване на коса в обратна посока, в противен случай това може да доведе до обрезке3. Натиснете превключвателя, за да изключите пишеща машина за стрижкипаковочный списък : Машинка за подстригване * 1 гребен 3мм * 1 гребен 6 мм * 1 гребен 9 мм * 1 гребен 12 мм * 1 четка за почистване * 1 кабел за зареждане * 1 Здрава режещата глава от сплав Технология за рязане под остър ъгъл 30 °, острието е гладко и остро, както за рязане ъгъл 30 °, може да повиши значително ефективността на рязане.Замяна гребен Limit Гребен intimate limit, оборудвана с расческами limit различна дължина, се превръща в фризьорски салон за една секунда.

Декларирани характеристики

Product model:
electric hair clipper
Voltage power:
110-240V
Charging time:
about 8 hours( can be used for both charging and plugging)
Blade material:
Titanium alloy blade
Instructions:
1. Press the switch to turn on the hair clipper.:
2. Cut the hair along the head to an appropriate length.:
Do not use the hair clipper in the opposite direction, otherwise it may cause trimming:
3. Press the switch to turn off the hair clipper:
Packing List:
hair trimmer*1:
Comb 3mm*1:
Comb 6mm*1:
Comb 9mm*1:
Comb 12mm*1:
Cleaning brush*1:
charging cable*1:
Alloy Durable Cutter Head:
30°acute- angle cutting technology, the blade is smooth and sharp, and the 30° cutting angle can greatly improve the cutting efficiency.:
Replaceable Limit Comb:
The intimate limit comb, equipped with limit combs of different lengths, becomes a hairdresser in one second.:
Exquisite Appearance Design:
It is designed according to the ergonomic grip, so that it will not be tired for a long time. Cut hair styling conveniently and quickly. :