.

3шт Пластмасови Папки За Релеф, Широко Приложение на стабилна Пластмасова bookshelf Шаблон За Релеф, Шаблони Папки Инструмент За вземане на Фотоалбума Папки За Релеф Ръ

3шт Пластмасови Папки За Релеф, Широко Приложение на стабилна Пластмасова bookshelf Шаблон За Релеф, Шаблони Папки

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

◆ Стимулируйте въображението : с помощта на своето въображение, можете да превърнете обикновена картонена хартия, алуминиево фолио или крафт хартия в шедьоври с релефни материи ◆ Лесен за използване : Тези пластмасови папки за релеф, подходящи за най-популярните на пазара на машини за щамповане, са лесни за използване. Дизайн на една етажерка ◆ : Тези папки с шаблони за релеф използват дизайн на една етажерка uinque и книгата на фигурата. ◆ Широко приложение : Тези папки с шаблони за релеф може да се използва за направата на покани, картички и пликове. ◆ Идеален подарък : Тези пластмасови папки с уникален дизайн за релеф - добра и практичен подарък за любителите на занаяти собствените си ръце.Спецификация : Тип на продукта : Пластмасови папки за релеф Материал : Пластикфункция : Художествено полагане на хартия Употреба : Дръжте хартия в средата на шаблон и прокатайте си чрез пишеща машина за рисуване на хартия, за да се даде хартия вогнутый и изпъкнал ефект. Използвана машина е същата като на машина за рязане на печата, подходящ за Sizzix, за переплетчиков, за Cricut.Размер на продукта : прибл. 14,8x10,5 см/5,83x4,13 инча (измерване на ръка, може да има отклонения) Осъществяване Списък : 3 x пластмасови папки за релеф.

Декларирани характеристики

Item Type:
Plastic Embossing Folders
Material:
Plastic
Function:
Paper Art Embossing
Uses:
Clamp the Paper in the Middle of the Template, and Roll It Through the Paper Art Machine to Make the Paper Form a Concave and Convex Effect. the Machine Used is the Same As the Machine for Cutting the Die, Suitable for Sizzix, for Spellbinders, for Cricut.
Product Size:
Approx. 14.8 x 10.5cm / 5.83 x 4.13in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
Package List:
3 x Plastic Embossing Folders