.

8 Опаковки, Капачки за състав на вентила на Томбола, Светещ вентилът гуми Ronfin за Тегленето-не мога да понасям Подходящи за леки автомобили, камиони, джипове, Авточас?

8 Опаковки, Капачки за състав на вентила на Томбола, Светещ вентилът гуми Ronfin за Тегленето-не мога да понасям Подходящи

BGN 9.33

Сума
Налично за поръчка

【Делото състав на вентила, подходяща за равенство на】 В мрака свети само зелената капачка на капака, така че, когато жертвата на тегленето, са за шофиране и паркирани през нощта, те могат да се видят от пръв поглед 【Капачки за състав на вентила на гумата】 Тези пластмасови капачки за състав гуми са сладки и привлекателни, това е вашият фокус.Тя може да се използва като малък подарък за вашите приятели с удоволствие таланти.Това е не само практична капачка за вентила, но и ще достави удоволствие на вашите приятели. 【Спецификация】Шапки състав гуми са с дължина 0,5 инча на ос, 1,6 инча на дължина и 0,6 инча в шарике. 4,1*1,5*3 виж В допълнение към 8 броя капачки за състав на вентила кича, които сте придобили, вие ще получите 8 бр черни базови гуми като ваучър за подарък на автомобила.Делото състав на вентила е проста конструкция, и затягане на винтовете на капака на гуми няма да се отрази на пътуване и баланс на гуми. 【Широка съвместимост】Делото състав на автомобилен вентил е направена от висококачествен гумен материал, мека, пылезащитная, устойчива и множество, е подходящ за много различни гуми за леки автомобили, камиони, мотори, мотоциклети, джипове и т., Не влияе върху налягането в гумите и баланса.Дръжте гуми накачанными на необходимото ниво. 【Успокояващ обслужване】 Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне. гаранция 12 месеца и отговор на клиента в рамките на 24 часа. ✅Моля, обърнете внимание:, че не е нужно да се свали бахромчатый клапан за по-добро закрепване при монтирането на нашите продукти. 【Делото състав на вентила, подходяща за равенство на】 В мрака свети само зелената капачка на капака, така че, когато жертвата на тегленето, са за шофиране и паркирани през нощта, те могат да се видят от пръв поглед. 【Капачки за състав на вентила на гумата】 Тези пластмасови капачки за състав гуми са сладки и привлекателни, това е вашият фокус.Тя може да се използва като малък подарък за вашите приятели с удоволствие таланти.Това е не само практична капачка за вентила, но и ще достави удоволствие на вашите приятели. 【Спецификация】Шапки състав гуми са с дължина 0,5 инча на ос, 1,6 инча на дължина и 0,6 инча в шарике. 4,1*1,5*3 виж В допълнение към 8 броя капачки за състав на вентила кича, които сте придобили, вие ще получите 8 бр черни базови гуми като ваучър за подарък на автомобила.

Декларирани характеристики