.

Дуомяньшоу Метални Рамки за очила, работа на смени Стъбло, Пръстен за закрепване на статив, основа, съвместим с Nikon Nikkor Z 70-200 mm f/2.8 VR ' S, притежател на обектива с Arca Fit Л?

Дуомяньшоу Метални Рамки за очила, работа на смени Стъбло, Пръстен за закрепване на статив, основа, съвместим с Nikon Nikkor

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

1 Основа за определяне на пръстен за статив, произведени по индивидуална заявка и е съвместимо с обектив Nikon Nikkor Z 70-200 mm f / 2.8 VR ' S, не може да се използва за други обективи? стойност на обема на замяна крака е около 93 x 65 x 31 mm (без винтове), а нетно тегло - около 100 г;. В подножието на яката на обектива е с оригинален дизайн, подобряване на външния вид и добавена функция за номиниране.Включително дръжката във форма на вълна, отвори за винтове в двата края, запирающую дръжка във формата на лоба;. Долната част на шкафовете за монтаж допълнена быстроразъемной плоча Arca fit дължина 60 mm, която може да се използва с топка глава за статив Arca-swiss fit 39 мм, панорамна глава и клип пряко; по-практично, отколкото рамки за обективи без QR-на плоча. В долната част на основата на яката на обектива са предвидени отвори за винтове 1/4 "и 3/8" и мини винтове от неръждаема стомана за директно закрепване на обектива до штативу.Канавка под формата на "ласточкиного на опашката" в долната част на референтния основания за обектив извършва по стандарт Arca-Swiss 39 мм, съвместим с топка глава RRS / ARCA-SWISS / PMG / WIMBERLEY / MARKINS / PHOTOCLAM/ SUNWAYFOTO/ BENRO / SIRUI / MARSACE / ISHOOT Arca 39 мм, подходящ за i Shoot IS-JZ30 / IS-JZ50 / IS-JZ64 / IS-QJ58 / IS-QJ64-FD / IS-JZ60 BK / IS-JZ70 MFT / IS - JZ80 BK;. Кольцевое основа за закрепване на статив направено от авиационен алуминий, фино обработени высококлассным струг център с ЦПУ от световна класа, издълбани детайли обработени многоалмазным нож на ситно, леки и издръжливи, полира повърхността анодирована.Външен вид и изящна изработка е много по-добре, отколкото при други подобни продукти, изработени по метода на леене.Поставка за очила i Shoot, поставка за крака, пръстен за закрепване на статив, поддържаща база IS-THZ720, съвместима с обектив Nikon Nikkor Z 70-200 mm f /2.8 VR ' S, долната част на лещата 39 мм, быстроразъемная плоча ARCA Fit, съвместима с глава за статив 2. В подножието на яката на обектива е с оригинален дизайн, подобряване на външния вид и добавена функция за номиниране.Включително волнообразную дръжката, отвори за винтове в двата края, фиксирующую дръжка във формата на лоба; 3. Към долната част на влакчета за обектив добавена быстроразъемная плоча Arca fit дължина 60 mm, която може да се използва с топка глава за статив Arca-swiss fit 39 мм, панорамна глава и клип пряко; по-практично, отколкото рамки за очила, без QR-плоча, също така са предвидени отвори за винтове 1/4 "и 3/8" и противоскользящий винт от неръждаема стомана за закрепване на обектива директно към штативу? 4.

Декларирани характеристики