.

ShinyBeauty Бегунки за преминаване за Сватби Пенливи Бегунки за преминаване Украса Плажната/Църковна сватба (4 фута на 30 фута злато)

ShinyBeauty Бегунки за преминаване за Сватби Пенливи Бегунки за преминаване Украса Плажната/Църковна сватба (4 фута на 30 фута

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Бегунки за преминаване за сватби, бегунки за килими, бегунки за преминаване, златна бегач, за да премине, бегач за парти, сватба килим, бегач, за да премине, бегач за преминаване на открито, сватба бегунки за преминаване на закрито, бегач, за да премине, лъскава бегач, за да премине, бегач за църковен проход е бегач за церемонията, бегач, за да премине √ Пътека, за да премине с пайети : 1 бр. пътека, за да премине със златни пайети с дължина 4 метра х 30 метра отвън сватбена пол. √ Най-доброто качество и най-ниска цена, цени на Едро на производител на пътеки за преминаване. √ Изработена от вкара платове с пайети, една част безпроблемна пътека, за да премине с пайети за сватбената церемония. √ В закрити помещения или на открито : идеална сватбена украса за Вашата церемония в църквата или на плажа!С тази тъкан песен за сватбена преминаването на Вашата сватба, ще имате и незабравими спомени!. √ Пътека, за да премине с пайети, пътека за преминаване, Сватбена пътека, за да премине, подови пътека с пайети за Хелоуин/сватба/ парти/ снимки / завеса / рожден Ден / Коледа / бала / Друг декор на събитието.Създаване на страхотна сватба и парти - това е концепцията на дизайна Shiny Beauty, нашите невероятни продукти, основно включва : покривка с пайети, задна завеса, блестяща игра на дъска пътека, пътека, за да премине с пайети, колан с кристали и т. Може би това са най-красиви и специални декорации за партита, които някога сте виждали вашето семейство и приятели.Първият избор за всеки любител на занаяти.

Декларирани характеристики