.

Rayhoo 16,4 фута/5 м Гъвкава светодиодна лента 300 единици 5630 led Водоустойчива Светлинни ленти DC12V 60 W, светодиодна лента (6000 До бяла светлина)

Rayhoo 16,4 фута/5 м Гъвкава светодиодна лента 300 единици 5630 led Водоустойчива Светлинни ленти DC12V 60 W, светодиодна

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

[Технически характеристики] : Този 16,4 фута полосовой лампа включва 300 бр 5630 led чипове, 60 W, водоустойчив IP65А работното напрежение е 12 v, която осигурява изключително ниско отопление.Той е приятен на допир и е безопасно за деца.В комплекта влиза един конектор dc.Гъвкави операция.Тънък, компактен и гъвкава печатна платка.Монтируйте встык за получаване на гъвкави или наклонени модели или непрекъснати редици. [Сам] : Могат да се режат и лепят.Лесно се реже и се използва.Всеки от 3 светодиода може да бъде резбован, без да се вреди на останалата част от лентата, която ще ви помогне да отговарят на нуждите на различни размери. [Конектор за уплътнение не е включен]. [Лесна инсталация] : Самозалепваща задната лента за надеждно и лесно нанасяне върху всяка чиста, суха и равна повърхност.Применимая сцена : Много е подходящ както за вътрешно, външно осветление и декор.Например, кухня, долен шкаф, трапезария, спалня, градина, тераса, балкон, парти, сватба и т. [опазването на околната среда и пестене на енергия] : Срокът на служба, е повече от 20 000 часа, което позволява да се пести усилия и разходи за поддръжка при честа смяна на крушки.Спестете си сметка за електроенергия, запазване на 85% на сметка за електричество за осветление.Няма олово или живак; Не е ултравиолетова, или ИНФРАЧЕРВЕНА радиация. [Приятелско обслужване на клиенти] : Ако светлинна лента е повреден по време на доставката или след инсталация, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми със стока, ние ще бъдем щастливи да ви помогнем.ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа; замяна или връщане ще бъдат предоставени в съответствие с вашите предпочитания. [Технически характеристики] : Този 16,4 фута полосовой лампа включва 300 бр 5630 led чипове, 60 W, водоустойчив IP65.А работното напрежение е 12 v, която осигурява изключително ниско отопление.Той е приятен на допир и е безопасно за деца.В комплекта влиза един конектор dc.Гъвкави операция.Тънък, компактен и гъвкава печатна платка.Монтируйте встык за получаване на гъвкави или наклонени модели или непрекъснати редици. [Сам] : Могат да се режат и лепят.Лесно се реже и се използва.Всеки от 3 светодиода може да бъде резбован, без да се вреди на останалата част от лентата, която ще ви помогне да отговарят на нуждите на различни размери. [Конектор за уплътнение не е включен]. [Лесна инсталация] : Самозалепваща задната лента за надеждно и лесно нанасяне върху всяка чиста, суха и равна повърхност.Применимая сцена : Много е подходящ както за вътрешно, външно осветление и декор.Например, кухня, долен шкаф, трапезария, спалня, градина, тераса, балкон, парти, сватба и т. [опазването на околната среда и пестене на енергия] : Срокът на служба, е повече от 20 000 часа, което позволява да се пести усилия и разходи за поддръжка при честа смяна на крушки.

Декларирани характеристики