.

Сива Перука DKE & YMQ за жени, Елегантен Fluffy-сиво-бяла Перука в стил Pixie, Естествен вид, Дебели Перука от Смесени Къдрава Коса, Подходящ за средна възраст и на възрастнит?

Сива Перука DKE & YMQ за жени, Елегантен Fluffy-сиво-бяла Перука в стил Pixie, Естествен вид, Дебели Перука от Смесени Къдрава

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

[Дизайн с регулируем размер на обиколката на главата] : Перука е оборудван с регулируем на една кука, който дава възможност за гъвкаво регулиране на плътност в съответствие с обиколката на главата, така че перуката е по-добре облегает на скалпа и им е по-удобно да се ползват 【Удобно докосване】 : Удобна вътрешна окото дизайн, мека страничната памучен хастар, мека и дишаща, приятна на допир, прави косата по-добре прилепнали към кожата, а формата по-естествена и реалистична. 【Изберете висококачествен материал】 : Този перука, разработен от опитни стилистами с помощта на мат, высокотемпературного коприна, която издържа на висока температура 120-180 °, прави косата естествено пухкави, придава на косата естествен блясък и еластичност на кожата, при продължително носене ги лесно да се деформира, да, най-добрият избор за ежедневна употреба и партита. 【Добър подарък】 : Този висококачествен перука-прекрасен подарък за майки, съпруги, приятелки и т., На Коледа, Свети Валентин, ден на благодарността, рождени дни и т. 【100% без риск за закупуване на】 имаме добра система, следпродажбено обслужване, ако има някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние непременно ще ви възстановим парите или ще повторно. стил : екзотичен Приложими хора : Дами Процес : механизъм Може ли той да бъде оцветена : може да бъде оцветена Материал на косата : висока температура тел Приложимо кожа : всеки нюанс на кожата Применимая форма на лицето : всеки Тип бретон : наклонена бретон Ефективност : Промяна на Козметична функция : Промяна на прическата 【Цвят на продукта】 : Розови окото 【Материал】 : висока температура тел [цвят на продукт] : цвят на изображението 【Забележка】 : 1. Цвят на перуката ще се появи по-различен начин, поради осветление настройка 2. Малко загуба и спутывание са нормални 3. Поради груб и сдавленной транспортиране, това е нормално, за да получите малко щети за първи път, и може да се възстанови, леко разклащане.

Декларирани характеристики