.

Батерия SiWiQU за аксесоари Quest 2, лесен захранване капацитет 3350 ма за всички видове ремъци [с регулируема еластична каишка силикон], удължен живот на батерията в продъ?

Батерия SiWiQU за аксесоари Quest 2, лесен захранване капацитет 3350 ма за всички видове ремъци [с регулируема еластична

BGN 24.03

Сума
Налично за поръчка

[Батерията, която търсите] : Не се нуждаят от дълъг кабел или тежки блок, храна за главата сиБлагодарение на този разширен батерията с капацитет от 3350 ма вие можете лесно да получите допълнителни 1-1,5 часа игрово време след пълно зареждане и подобряване на качеството на игра във виртуална реалност. (Полезни съвети : След тестване на допълнително време зависи от изходните данни на играта, която играете, и настройките на вашето устройство). [Патентован дизайн Si Wi QU] : НЕ блокира жак за слушалки!Благодарение на своя дизайн, той е идеално избягва жак за слушалки.Осигурете максимален комфорт, и вие като цяло не се чувстват на допълнително тегло слушалки.Там също така има индикатор за хранене, за да ви информира за оставащото зареждане на батерията. [Всеки вашият избор може да бъде изпълнено] : работи Добре с Quest 2, повечето аксесоари за слушалки виртуална реалност и други устройства от тип C. идеални за оригинални презрамки Quest. [Продължавайте да презарежда само] : Просто поставете батерията блок в слушалките му може надеждно закрепване регулируем силиконов каишка до слушалката, никога не се притеснявайте за това, че батерията ще падне, че ще ви накара да се движите, където и да отидете!Повече не се притеснявайте за това, че сте запутаетесь в дълги зарядни кабели.Лек и портативен, свързвайте и зареждайте, потапяйки ви в света на виртуалната реалност. [Не се притеснявайте за закупуване] : Акумулаторна батерия Quest 2 е сертифицирана за безопасност.Зареждането отнема само 2-3 часа.Когато той бъде заредена, тя ще започне да мига. Мини батерия * 1 USB кабел за зареждане * 1; 2. Капацитет : 3350 ма; Вход/изход : 5 1,5 А; 3. Размер на зарядното устройство е 2.18 в, тежи само 0,15 кг. ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ).Моля, изберете нас смело!. акумулаторен блок.

Декларирани характеристики