.

Магически Закачалки, Компактен Закачалка За дрехи В Гардероба, Многофункционални Пластмасови Закачалки, Въртящи се на Куката на 360 °, 9 Дупки, Каскадни Закачалки Бя?

Магически Закачалки, Компактен Закачалка За дрехи В Гардероба, Многофункционални Пластмасови Закачалки, Въртящи се на Куката

BGN 38.39

Сума
Налично за поръчка

Многофункционален - може да се използва като закачалка за дрехи, костюми, палта, юбочных панталони, вратовръзки и така нататъкit Има функция за съхранение и побира Различни закачалки за пестене на място.Закачалка нов дизайн - куки, могат свободно да се върти на 360 градуса, че може да се прилага към няколко удължени за гардероб. кука с 9 дупки за използване в органайзер за кабинет, спестява място при вертикално положение на използване.Запазване на място на закачалка - Закачалки позволяват да се спестят две трети места в килера и да запази дрехите си чисти, без гънки. закачалки за дрехи ще ви помогнат да организирате своя гардероб.Това може да Ви помогне лесно да намерите любимите си Поли и Вратовръзки.Издръжлив- пластмасова рамка, с кука на 360 градуса, за да отговарят на различни нужди в различни краища на окачване, голям дизайн куката за различни поводи. закачалка-органайзер за дрехи от висококачествен полипропилен материал.Край Закачалки Лъскав, не поранит ръцете, предпазва дрехите. Гаранция за 100% удовлетвореност - Ние предлагаме гаранция за 100% удовлетвореност, така че можете да купувате с доверие. ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви помогнем за решаване на проблема.Многофункционален - може да се използва като закачалка за дрехи, костюми, палта, юбочных панталони, вратовръзки и така нататък.it Има функция за съхранение и побира Различни закачалки за пестене на място.Закачалка нов дизайн - куки, могат свободно да се върти на 360 градуса, че може да се прилага към няколко удължени за гардероб. кука с 9 дупки за използване в органайзер за кабинет, спестява място при вертикално положение на използване.Запазване на място на закачалка - Закачалки позволяват да се спестят две трети места в килера и да запази дрехите си чисти, без гънки. закачалки за дрехи ще ви помогнат да организирате своя гардероб.Това може да Ви помогне лесно да намерите любимите си Поли и Вратовръзки.Издръжлив- пластмасова рамка, с кука на 360 градуса, за да отговарят на различни нужди в различни краища на окачване, голям дизайн куката за различни поводи. закачалка-органайзер за дрехи от висококачествен полипропилен материал.Край Закачалки Лъскав, не поранит ръцете, предпазва дрехите. Гаранция за 100% удовлетвореност - Ние предлагаме гаранция за 100% удовлетвореност, така че можете да купувате с доверие.

Декларирани характеристики