.

Светлини Динозавър YEAMAR, 8 ФУТА 12 Led Гирлянди с Динозаври, Детски Подарък Пластмасови Играчки На Батерии, Супер Забавни Светлини Динозавър, Украса на Детската Стая, Р?

Светлини Динозавър YEAMAR, 8 ФУТА 12 Led Гирлянди с Динозаври, Детски Подарък Пластмасови Играчки На Батерии, Супер Забавни

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

1 Ярки гирлянди динозаври, включително 6 ярки женски динозавър и 6 малки динозавриков. Всеки един от тези прожектори-динозаври ще бъде страхотен и ще може да удари въображението на деца и възрастни.Това е най-добрият подарък за детски партита по повод рождения ден на къмпинга за момчета и Коледа. Дино светлини се захранва от 2 батерии тип АА (батериите в комплекта не са включени).Ярки гирлянди с динозаври за помещения може да бъде окачен на каминную рафт.Приложено върху стената на спалнята или повешенный в детската стая, това е идеалният подарък за деца, които са склонни към палеонтология!. Цвят led подсветка : 12 светодиоди топло бяло Общата дължина на вътрешните за струнни тела : 2,5 м / фута 8 брой тела. Тези гирлянди с динозаври лесно да носите със себе си, те са разположени ниско и много безопасни за докосване на бебета.Ще бъде много хубаво да забавляват децата и придружители на дома.Всеки един от тях удари деца и възрастни и отнема от тяхното въображение.Развешивание тези динозаври и ниточек от яйца на динозаври у дома, ще ви изненада.

Декларирани характеристики