.

BYBYCD Диспенсер за Торбички за кучешки Какашек, Калъф За торбата за Боклук, Кутия За съхранение на отпадъци, Притежателят на Торбата за отпадъци на Домашни любимци, Ч?

BYBYCD Диспенсер за Торбички за кучешки Какашек, Калъф За торбата за Боклук, Кутия За съхранение на отпадъци, Притежателят

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Тип : с Опаковка торбички за кучешки какашек Размер : 10 * 4 виж Подходящ за кучета и котки, за пътувания или разходки.Характеристика : кухненски, преносим, лек, издръжлив. * Опаковка торбички за кучешки какашек. (без торба за боклук).Характеристика : кухненски, преносим, лек, издръжлив. Размер : 10 * 4 виж Цвят : червен, червено-сиво, светло - и тъмно-синьо, тъмно-синьо, зелено, светло зелено, светло и тъмно зелено, жълто, черно.Тип : с Опаковка торбички за кучешки какашек Опаковка : 1 бр. * Опаковка торбички за кучешки какашек. (без торба за боклук) Подходящ за кучета и котки, за пътувания или разходки.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

Декларирани характеристики