.

Вентилатор на тавана NZDY с Осветление, Окачен Лампа с Дистанционно Управление, Регулируем Тавана Лампа с Регулируема Скорост на вятъра 3 Спални, Всекидневна

Вентилатор на тавана NZDY с Осветление, Окачен Лампа с Дистанционно Управление, Регулируем Тавана Лампа с Регулируема

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Твърди и издръжливи : Корпус лампи от масивно ковано желязо, издръжлива и лесно деформируемый, антикоррозийный, антикоррозийный и антиокислительный лак за печенеПодходящ за всеки сцена, светъл и Нежен, изтънчен външен вид.Преминете на теглене на въжето : Използва се превключвателя на теглене на въжето. превключва източника на светлина и на вентилатора разделени, че безопасно и удобно за използване.Светъл среда : плафониери осигуряват стабилен и равномерен светлина, който може да даде стаята Си за по-ярки и декоративен вид. удобен източник на светлина създава една ярка, просторна, лека и релаксираща атмосфера на помещението.Три скорост на вятъра : Вентиляторная лампата има три скоростта на вятъра на избор.Не е нужно да се притеснявате за това, че сте простудитесь, когато скоростта на вятъра е твърде висока и НЕ е нужно Да се притеснявате за това, че скоростта на вятъра ще бъде твърде ниска, а температурата не падне.Вашият комфорт е изцяло под Ваш контрол.Трите цвята се Сменят осветление : Тя може да регулира топло бяла светлина, естествена светлина и положителна бяла светлина.Може да се коригира по всяко време, в съответствие с вашите нужди. светлина е мека.Твърди и издръжливи : Корпус лампи от масивно ковано желязо, издръжлива и лесно деформируемый, антикоррозийный, антикоррозийный и антиокислительный лак за печене.Подходящ за всеки сцена, светъл и Нежен, изтънчен външен вид.Преминете на теглене на въжето : Използва се превключвателя на теглене на въжето. превключва източника на светлина и на вентилатора разделени, че безопасно и удобно за използване.Светъл среда : плафониери осигуряват стабилен и равномерен светлина, който може да даде стаята Си за по-ярки и декоративен вид. удобен източник на светлина създава една ярка, просторна, лека и релаксираща атмосфера на помещението.Три скорост на вятъра : Вентиляторная лампата има три скоростта на вятъра на избор.Не е нужно да се притеснявате за това, че сте простудитесь, когато скоростта на вятъра е твърде висока и НЕ е нужно Да се притеснявате за това, че скоростта на вятъра ще бъде твърде ниска, а температурата не падне.Вашият комфорт е изцяло под Ваш контрол.Трите цвята се Сменят осветление : Тя може да регулира топло бяла светлина, естествена светлина и положителна бяла светлина.Може да се коригира по всяко време, в съответствие с вашите нужди.

Декларирани характеристики

· Style:
Vintage
· Applicable Space:
Living Room, Kitchen, Dining Room, Corridor, Bedroom, Lounge, Children's Room, Office, Study, Etc.
· Color:
Bronze
· Material:
Wrought Iron Hardware + Glass
· Control:
Pull Rope Control
· Light Source:
Led
· Voltage:
200V-240V
· Color Temperature:
Dimming -3000K-6000K
· Power:
5W*5
· Irradiation Area:
20㎡
· Size:
51.9X21.6 Inches 132X55Cm (D * H)
· Wind Speed Gear:
3 Gears
Warm Suestions:
1. for Safety Reasons, Please Install Lighting Equipment under the Guidance of Experts or Hire an Electrician to Install It.:
2. Please Turn off All Power Before Installation.:
3. Due to Different Lighting and Monitors, the Product Picture and the Actual Product May Be Different, and the Actual Product Shall Prevail.:
4. After-Sales Service:
Please Check When You Receive the Package. If the Item is Damaged or Lost, We Will Resend It for You Free of Charge. Please Feel Free to Purchase.