.

Мощното Смазочни масла GENNEL 5 грама, Смазка за лагери на Шпиндела, Низкотемпературная Велосипедна смазка за лагери, КОМПЮТЪР, Вентилатор, електрически двигател, Клю?

Мощното Смазочни масла GENNEL 5 грама, Смазка за лагери на Шпиндела, Низкотемпературная Велосипедна смазка за лагери, КОМПЮТЪР,

BGN 26.18

Сума
Налично за поръчка

Високоефективен лубрикант на базата на polyureaОтлична устойчивост на механичния сменят и окисляване.Ниски загуби на мощност, съвместим с повечето други смазки. Антикорозионна, антиокислительные, водоустойчиви, устойчиви на эмульгированию вода, осигуряват дълготрайна защита от ръжда.Лубрикант е паста за зъби, не капе и не се изпарява.Предоставя изключителни адгезионные свойства.Намалява триенето и износването на компоненти с висока и ниска скорост на въртене, осигурява чистота и надеждността на работа на скоростни кутии в продължение на дълъг експлоатационен срок.Превъзходен срок на експлоатация смазване при високи и ниски температури, работна температура : от -40 ° C до + 150 °C. (от -40 F до 300 F).Широк спектър на приложение : Подходящ е за вентилатори с лагери, КОМПЮТРИ, на промишлени вентилатори (включително високоскоростни фенове), мини/средни и големи електродвигатели, водна помпа, лагери за изключване на съединителя, велосипеди (като долните скоби, лагери слушалки, ступичные лагери и т.), бягащи пътеки, шестерен, да се върти на лагери, направляващи, тактилни механични превключватели на клавиатурата и т. Тя задържа водата, За предотвратяване на корозия, а също така са устойчиви на промиване и эмульгированию вода, така че тази смазка за лагери може да осигури дълготрайна защита от ръжда.Ниски загуби на мощност, съвместим с повечето други смазки.Също така има изключителен живот на смазване при високи и ниски температури.Широк температурен диапазон : работна температура : от -40 ° C до + 150 °C. (от -40 F до 300 F).

Декларирани характеристики