.

N / B Топло за домашни любимци, Електрическа топла вода чанта за кучета с таймер, изолация 4045 см и водоустойчива подложка за домашни любимци, Девет нива на контрол на ?

N / B Топло за домашни любимци, Електрическа топла вода чанта за кучета с таймер, изолация 4045 см и водоустойчива подложка

BGN 44.71

Сума
Налично за поръчка

* ТОПЛО ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ : Той е подходящ за по-възрастни домашни любимци, домашни любимци с артрит, новородени домашни любимци, бременни домашни любимци или животни, възстановяване след болест или травмаПомогнете на домашните любимци да остане в топлината и уюта през зимата. * Топла вода чанта С РЕГУЛИРУЕМА ТЕМПЕРАТУРА : Нашата топло с 9-уровневым регулатор на температурата.Регулируем температурен диапазон.Можете да изберете най-подходящата температура за вашия мил домашен любимец. * ЗАЩИТА ОТ ПЕРЕГРЫЗАНИЯ ВЪЖЕТА : За домашни животни не са ухапани тел и не се получи токов удар, специално инсталирани за нашите кабели предохранительную въже.Но когато вашият домашен любимец ухапване жици, ще е най-добре да ги кабели. * ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : В допълнение към използването на закрито, ястия за вашите домашни любимци също са идеални за навеси, гаражи, навеси или на всички защитени места, където домашните любимци, които се разхождат на открито. * ОГНЕУСТОЙЧИВИ И ВОДОУСТОЙЧИВ PVC : Нашите продукти са изработени от мек водоустойчив PVC.Ако вашата вътрешна уплътнението да се боядиса, можете да намажете я с влажна кърпа, вместо потапяне във вода.Защото в него има кабели. * ТОПЛО ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ : Той е подходящ за по-възрастни домашни любимци, домашни любимци с артрит, новородени домашни любимци, бременни домашни любимци или животни, възстановяване след болест или травма.Помогнете на домашните любимци да остане в топлината и уюта през зимата. * Топла вода чанта С РЕГУЛИРУЕМА ТЕМПЕРАТУРА : Нашата топло с 9-уровневым регулатор на температурата.Регулируем температурен диапазон.Можете да изберете най-подходящата температура за вашия мил домашен любимец. * ЗАЩИТА ОТ ПЕРЕГРЫЗАНИЯ ВЪЖЕТА : За домашни животни не са ухапани тел и не се получи токов удар, специално инсталирани за нашите кабели предохранительную въже.Но когато вашият домашен любимец ухапване жици, ще е най-добре да ги кабели. * ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : В допълнение към използването на закрито, ястия за вашите домашни любимци също са идеални за навеси, гаражи, навеси или на всички защитени места, където домашните любимци, които се разхождат на открито. * ОГНЕУСТОЙЧИВИ И ВОДОУСТОЙЧИВ PVC : Нашите продукти са изработени от мек водоустойчив PVC.Ако вашата вътрешна уплътнението да се боядиса, можете да намажете я с влажна кърпа, вместо потапяне във вода.

Декларирани характеристики