.

Джанти XOUVY Комплект от 4 ролки 4шт 2 Джанти за повишена здравина, Безопасни джанти с двойно заключване, Комплект гумени джанти със спирачка, Въртящи се на джанти с вин

Джанти XOUVY Комплект от 4 ролки 4шт 2 Джанти за повишена здравина, Безопасни джанти с двойно заключване, Комплект гумени джанти

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Колела идват напълно събрани, така че те лесно да поставите и използвате Максимална гъвкавост и сигурност -въртящи се колела се въртят на 360 градуса, което ви позволява да завъртите на подходящо оборудване, което допринася за безшумна и безопасно транспортиране на леки мебели и дисплеи.Обща информация - Колелото може да се използва в различни области на приложение, включително и в полет кутии, кутии за инструменти, експо оборудване, колички, кутии за инструменти, мебели и т. -Лесно да се замени и инсталиране на колела вашия нов офис стол само за броени минути.Просто да поставите прът в основата и защелкните на място.Никакви специални инструменти или оборудване не са необходими. -Идеален за мебели, като шкафче за телевизор, кафенета, нощни шкафчета, странични шкафове, куфари / сандъци и т.; Подходящи за подове с нечувствительностью, като мокет, теракот, PVC и т., Ролки идват напълно събрани, така че те лесно да поставите и използвате. Максимална гъвкавост и сигурност -въртящи се колела се въртят на 360 градуса, което ви позволява да завъртите на подходящо оборудване, което допринася за безшумна и безопасно транспортиране на леки мебели и дисплеи.Обща информация - Колелото може да се използва в различни области на приложение, включително и в полет кутии, кутии за инструменти, експо оборудване, колички, кутии за инструменти, мебели и т. -Лесно да се замени и инсталиране на колела вашия нов офис стол само за броени минути.Просто да поставите прът в основата и защелкните на място.Никакви специални инструменти или оборудване не са необходими. -Идеален за мебели, като шкафче за телевизор, кафенета, нощни шкафчета, странични шкафове, куфари / сандъци и т.; Подходящи за нечувствительных пола, като мокет, теракот, PVC и т., Качествено оборудване за кухни, заведения за хранене и готвене, Ние сме водещ доставчик на кухненско, ресторантско и подготовка на оборудването за комерсиална и домашна употреба.Съчетавайки най-новите иновации в областта на функционалност с елегантен, неподвластным на времето дизайн, продуктите осигуряват подходящо обзавеждане за почти всяко място или приложение.Прави избор, можете да сте сигурни в качеството, издръжливост и съвършенство при всяка покупка.Многократно прилагане на : колела може да се инсталира на workbenches, кутии за инструменти, игрални маси и т. Независимо от това, трябва да се види дали си на работното място, в помощ за вземане на мобилното оборудване, нашите литейщики може бързо решаване на този проблем.

Декларирани характеристики

Bracket:
High quality steel - galvanizing
Bearing:Steel double ball bearing:
Wheel material:polyurethane:
Wheel Diameter:50mm:
Wheel width:28mm:
Overall height:74mm:
Top plate size:71mm*54mm:
Installation Aperture:8mm:
Installation hole distance:52mm*35mm:
Thickness of steel plate:2.3mm:
Package content:
*4 casters with brake:
*16pcs screws set:
*stem casters are designed to replace office chair wheels. They can also be used on compatible furniture such as tables, racks, filing cabinets, light machinery and more.:
*Simply remove the old wheels and click the new castors into place. No special tools or hardware are required to install the desk chair rollers.:
When choosing products for a commercial kitchen, a home renovation, or your ultimate home garage setup, delivers professional-grade products built for lasting performance and reliable durability. We have worked hard to cultivate the best offerings to suit nearly any need at the best value, and hope you enjoy our products as much as we enjoy bringing them to you. :