.

DVTEL Изработени по поръчка Студийная Неонова реклама, Led Моделирующий Лампа, Светещи Букви, Знак, Акрилна Лента, Неон Декоративни светлини, 40x30 см, Ресторант, Бар, кафе

DVTEL Изработени по поръчка Студийная Неонова реклама, Led Моделирующий Лампа, Светещи Букви, Знак, Акрилна

BGN 122.04

Сума
Налично за поръчка

★ Висококачествени стенни окачени неонови надписи, висока яркост, дълъг живот, по-безопасни и издръжливи в сравнениеТя може да се използва като нощни лампи, за да се засили въздействието и емоционална атмосфера на важен форум, осветяване на живота си, по всяко време и на всяко място. ★ Изискани неонови лампи излъчват ярка светлина, добавяйки, романтична и магическа цветова атмосфера в стаята си, което прави живота по-интересен.Уникален дизайн е добър подпори за фотография и особено елегантен фон за снимки. ★ Лесно управление и удобна инсталация.Интерфейс USB + ключ за включване / изключване.Неонови лампи се захранват от USB, не се нуждаят от инсталиране с помощта на кабели и идеални за украса на всяко място.Низковольтный USB-вход, работи с всички USB порт на PC, блок захранване. ★ Опазване на околната среда и спестяване на енергия.Светлинен знак, изсечен с помощта на 3 D технологии, повърхностна и линейна гравиране.Вместо традиционните неонови светлини, това е по-ярка, по-безопасни, еко-приятелски, издръжливи в сравнение, энергосберегающе, без шум, без топлина, това е добър подарък за вашето семейство и вашите приятели. ★ Неонови надписи са много подходящи за украса на домове, дневни, спални, игрални зали, фитнес зала, витрини, ресторанти, барове, магазини, офиси, партита по повод рожден ден, сватби и т. Тук също така се създава една красива и романтична атмосфера за провеждане на банкетни мероприятия. ★ Висококачествени стенни окачени неонови надписи, висока яркост, дълъг живот, по-безопасни и издръжливи в сравнение.Тя може да се използва като нощни лампи, за да се засили въздействието и емоционална атмосфера на важен форум, осветяване на живота си, по всяко време и на всяко място. ★ Изискани неонови лампи излъчват ярка светлина, добавяйки, романтична и магическа цветова атмосфера в стаята си, което прави живота по-интересен.Уникален дизайн е добър подпори за фотография и особено елегантен фон за снимки. ★ Лесно управление и удобна инсталация.Интерфейс USB + ключ за включване / изключване.Неонови лампи се захранват от USB, не се нуждаят от инсталиране с помощта на кабели и идеални за украса на всяко място.Низковольтный USB-вход, работи с всички USB порт на PC, блок захранване. ★ Опазване на околната среда и спестяване на енергия.Светлинен знак, изсечен с помощта на 3 D технологии, повърхностна и линейна гравиране.Вместо традиционните неонови светлини, това е по-ярка, по-безопасни, еко-приятелски, издръжливи в сравнение, энергосберегающе, без шум, без топлина, това е добър подарък за вашето семейство и вашите приятели.

Декларирани характеристики

Type:
LED neon lights
Power:
Standard USB
Material:
Acrylic
Technology:
3D sculpting
Size:
40x30cm, 60x40cm
Installation:
Wall hanging
Notes:
1.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
2.Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. Thank you for your understanding. :