.

EXCEART 30 бр Обувки, Дрехи Мм Чанта САМ Метална Капачка Родословни Занаят, Нитове, Винтове Винт За Възстановяване на Дрехи Кожена Каишка Нокти Нит, Аксесоари, Чанти Пло?

EXCEART 30 бр Обувки, Дрехи Мм Чанта САМ Метална Капачка Родословни Занаят, Нитове, Винтове Винт За Възстановяване на Дрехи Кожена

BGN 5.49

Сума
Налично за поръчка

Декоративни нитове за кожата : са Изготвени от материал, и им се радвамеЛента punch : е Изработена от материали, които лесно ръжда и се износва.Завийте с заклепкой за колан : ОТЛИЧЕН дизайн : Винтове за моделиране на слънчев цвете са предназначени главно за : книжарниците на пирони, багажных пирони, нитове за колан.Месингови нитове : Леки и преносими, те са лесни за носене и употреба.Дънкови копчета : Строга система за проверка на кожени копчета с нитове гарантира за качеството на продукта.Декоративни нитове за кожата : са Изготвени от материал, и им се радваме.Лента punch : е Изработена от материали, които лесно ръжда и се износва.Завийте с заклепкой за колан : ОТЛИЧЕН дизайн : Винтове за моделиране на слънчев цвете са предназначени главно за : книжарниците на пирони, багажных пирони, нитове за колан.Месингови нитове : Леки и преносими, те са лесни за носене и употреба.Дънкови копчета : Строга система за проверка на кожени копчета с нитове гарантира за качеството на продукта.Пратката включва 30 винтове с подсолнухом Характеристики - са Взети от материалите, това е и използвайте доставчици на кожени копчета. - Лесен за употреба, продукти, Sunflower Stud. - Размер : 1 х 0,4 х 0.7 см нитове-шипове за дрехи. - Лек, удобен, переноске и използване на пънк-шипове и бодли. - Строга система за контрол на качеството гарантира ви метален винт стълб изделия. - Винтове за моделиране на слънчев цвете са предназначени главно за : книжарниците на пирони, багажных пирони, нитове за колан, копчета за шиене със собствените си ръце. - Цвят : Златист. - Материал : Месинг декоративни нитове за кожата.Описание на продукта метален Винт Това е един от най-добрите варианти за вас.метална спирала-часова търсите професионален винт за слънчоглед?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален трябва да отговарят на вашите нужди.

Декларирани характеристики