.

Взривозащитен Химически реактор с капак GOWE 5L с механично задвижване, Стъклен Реакцията съд с Двойно гърло (Реакционное обзавеждане)

Взривозащитен Химически реактор с капак GOWE 5L с механично задвижване, Стъклен Реакцията съд с Двойно гърло (Реакционное

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Реактиви, поставени във вътрешния слой на двухслойного стъкло реакционного на котела, при това може да се сваля вакуум и се регулира скоростта на разбъркванеМеждинен слой, може да пропуснете охладителна течност, вода и резултати при висока температура на течността за отопление и охлаждане на материали.Той може да бъде използван в експеримента, среднемасштабных проучвания и производство на химията, фина инженерна химия, биологически фармация и синтез на нови материали.Продукти могат да бъдат направени под формата на системни устройства с многофункционалното вакуумна помпа за циркулационна вода, мембранным вакуумна помпа, низкотемпературным циркулационна помпа (вакуум), циркулационна интеркулер, циркулятором постоянна температура, низкотемпературным циркулационна помпа за охлаждаща течност и интровертен циркулационна оборудване за охлаждане и отопление. ?Високо боросиликатное стъкло има добри физични и химични свойства; ?Може да се използва в широк диапазон от температури от-висока (300°С) до ниска (-80°С); ?Може да работи при постоянно налягане и вакуум, степента на вакуум под 0,095 на Ипп в спокойна ситуация ?Дигитален дисплей на скоростта на смесване , преобразуване на честотата и система за смесване с постоянна скорост работят постоянно;. ? Метод на уплътняване и материали между шахта с миксер, смесителен винт (шпатула) от PTFE и капак кетчуп са ноу-хау на нашата компания. ?Коррозионностойкий изпускателния клапан не е с дизайн на мъртво пространство. ? Охлаждащ или нагревающий разтвор в междинния слой може да бъде напълно изтрити след реакция. ? Цялата конструкция се различава новост, практичност и красота.Реактиви, поставени във вътрешния слой на двухслойного стъкло реакционного на котела, при това може да се сваля вакуум и се регулира скоростта на разбъркване.Междинен слой, може да пропуснете охладителна течност, вода и резултати при висока температура на течността за отопление и охлаждане на материали.Той може да бъде използван в експеримента, среднемасштабных проучвания и производство на химията, фина инженерна химия, биологически фармация и синтез на нови материали.Продукти могат да бъдат направени под формата на системни устройства с многофункционалното вакуумна помпа за циркулационна вода, мембранным вакуумна помпа, низкотемпературным циркулационна помпа (вакуум), циркулационна интеркулер, циркулятором постоянна температура, низкотемпературным циркулационна помпа за охлаждаща течност и интровертен циркулационна оборудване за охлаждане и отопление.

Декларирани характеристики