.

Хризоколла с Малахитом Натурален Кристал Метафизически Исцеляющий Скъпоценен Камък Полуполированный Проба Сърдечната Чакра Свободна форма №51 (Камък Комуникаци?

Хризоколла с Малахитом Натурален Кристал Метафизически Исцеляющий Скъпоценен Камък Полуполированный Проба Сърдечната Чакра

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Размер : 3 1/2 "x 1 3/4"x 1" инчТегло : 5,0 мл / 142 грама. * Можете да получите точен образец на снимките, ви показвам няколко ъгъл на един и същ продукт.Хризоколла с малко естествен кристал малахит, метафизичен Изцеление Скъпоценен Камък, полуполированный Проба свободна форма.Хризоколла, ассоциирующаяся със спокойствие, релаксация, интуиция, търпение и безусловна любов, известен като лечебен камък в културата на коренните американци, където е използван за укрепване на устойчивостта на организма на заболявания и емоционално напрежение.Малахит - това е същността на оцет радост и е известен като "камък преображение", защото той помага да се идентифицират и да се лекува емоционалната болка, поглъща я в себе си.Това е особено помага за облекчаване на положението във времена на промяна и дава представа, необходимо за личностно израстване. Размер : 3 1/2 "x 1 3/4" x 1" инч.Тегло : 5,0 мл / 142 грама. * Можете да получите точен образец на снимките, ви показвам няколко ъгъл на един и същ продукт.Хризоколла с малко естествен кристал малахит, метафизичен Изцеление Скъпоценен Камък, полуполированный Проба свободна форма.Хризоколла, ассоциирующаяся със спокойствие, релаксация, интуиция, търпение и безусловна любов, известен като лечебен камък в културата на коренните американци, където е използван за укрепване на устойчивостта на организма на заболявания и емоционално напрежение.Малахит - това е същността на оцет радост и е известен като "камък преображение", защото той помага да се идентифицират и да се лекува емоционалната болка, поглъща я в себе си.Това е особено полезно, за да се улесни във времена на промяна и дава разбирането, необходимо за личностно израстване.Хризоколла Малахит натурален кристал метафизически изцеление скъпоценен камък груба свободна форма Проба - "Защитен камък". вие получавате този уникален по рода си екземпляр. Бърза/безплатна доставка в САЩ.

Декларирани характеристики