.

Преносим Маркуч за захранване на хладилния агент за автомобилната климатик R134A с Манометром, Маркуч за Зареждане с гориво на хладилния агент за автомобилната клим?

Преносим Маркуч за захранване на хладилния агент за автомобилната климатик R134A с Манометром, Маркуч за Зареждане с гориво

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

- Маркуч за захранване на хладилния агент R134 A е с висока антикорозионна устойчивост и герметичностью, е безопасен за използване, можете да го използвате с доверие - Автомобилен опаковка на хладилния агент е изработен от здрав материал, със срок на служба, а маркуч е изработен от каучук, с добра устойчивост на натиск. - Това е специално за хладилен агент R134 A в автомобилния климатик, който притежава най-добрата охлаждащ ефект и отлични работни характеристики. - На тръбопровода за подаване на хладилния агент в колата е оборудвана с брояч, който може ефективно да ви помогне да контролирате количеството на хладилния агент. - Гъвкав маркуч и здрава метална конструкция, безопасни за използване, с висока устойчивост на натиск и висока практичност. - Маркуч за захранване на хладилния агент R134 A е с висока антикорозионна устойчивост и герметичностью, е безопасен за използване, можете да го използвате с доверие. - Автомобилен опаковка на хладилния агент е изработен от здрав материал, със срок на служба, а маркуч е изработен от каучук, с добра устойчивост на натиск. - Това е специално за хладилен агент R134 A в автомобилния климатик, който притежава най-добрата охлаждащ ефект и отлични работни характеристики. - На тръбопровода за подаване на хладилния агент в колата е оборудвана с брояч, който може ефективно да ви помогне да контролирате количеството на хладилния агент. - Гъвкав маркуч и здрава метална конструкция, безопасни за използване, с висока устойчивост на натиск и висока практичност.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : Метал, пластмаса.- Размер : около 35,4 X7,1 X2,6 см /13,91 X2,79 X1,02 инча.- Авто опаковка на хладилния агент е изработен от здрав материал, със срок на служба, а маркуч е изработен от каучук, с добра устойчивост на натиск.- Това е специално за хладилен агент R134 A в автомобилния климатик, който притежава най-добрата охлаждащ ефект и отлични работни характеристики.- Тръбопровода за подаване на хладилния агент в колата е оборудвана с брояч, който може ефективно да ви помогне да контролирате количеството на хладилния агент.- Гъвкав маркуч и здрава метална конструкция, безопасни за използване, с висока устойчивост на натиск и висока практичност.- Маркуч за пълнене на хладилен агент R134 A е с висока антикорозионна устойчивост и герметичностью, е безопасен за използване, можете да го използвате с доверие.

Декларирани характеристики