.

lasenersm 4 бр., 1,69 унция /50 мл, Празни Бутилки за Многократна употреба с ролки, Пластмасови Бутилки-роллеры, за Многократна употреба Херметични Контейнери за Дезодорант?

lasenersm 4 бр., 1,69 унция /50 мл, Празни Бутилки за Многократна употреба с ролки, Пластмасови Бутилки-роллеры,

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Капацитет : 1,69 унция / 50 мл; Обща височина : 111 мм; Основен цвят : бял; Флакон с тънка талияМатериал : Полиетиленова пластмаса; Висока твърдост, тънка и гладка повърхност, удобна за употреба.Портативен размер, лек, лесен за носене, удобен за хващане; Свалящ се закручивающаяся покритие за удобство пълнители - Откручивайте и отново напълнете.Елегантен скатывающийся топчета за по-лесно равномерно нанасяне на масло, избягвайте налива големи количества течности наведнъж.Тези бутилки в роли, използвани за съхранение на домашни дезодоранти, също може да се използва за опаковане на смеси от етерични масла за цялостен лечебния процес и създаване на индивидуален естествен аромат.Спецификация : Капацитет : 1,69 унция / 50 мл Обща височина : 111 мм Основен цвят : бял Материал : полиетиленова пластмаса Стил : пластмасова празна бутилка-roller, с тънка талия ● Портативен размер, лек, удобен за переноске, отличен за пътувания, бизнес пътувания и ежедневна употреба ● Прост дизайн, удобен за хващане; Подвижна капачка-накатка за обзавеждане на чашите - Откручивайте и отново напълнете ● Лъскав катящийся топчета за по-лесно равномерно нанасяне на масло, избягвайте налива големи количества течности наведнъж ● Контейнер за грижа за кожата на вашите ръце, можете да направите здравословни и естествени продукти за грижа за кожата за себе си и семейството ● Тези скатывающиеся флаконите, използвани за съхранение на домашни дезодоранти, могат също да бъдат използвани за опаковане на смеси от етерични масла за цялостен лечебен и индивидуална употреба, напълно натурални аромати Опаковка в пакет : 4 пластмасови празни флакона за еднократна употреба, на роли (50 мл) Забележка : 1. Поради осветление и цвят на дисплея може да се различават малко.Това е неизбежно, моля, разберете!2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Декларирани характеристики

Capacity:
1.69oz /50ml
Total Height:
111mm
Main Color:
White
Material:
PE plastic
Style:
Thin-waist plastic empty rollerball bottle
●Portable size, lightweight, easy to carry, great for travel, business trip and daily use :
●Simple design, comfortable to hold; Removable roll-on cap for easy refills - Twist off and refill :
●Smooth rolling ball, for easy even oil application, avoid pouring out a lot of liquid at one time :
●DIY Skin Care Container - You can DIY healthy and natural skin care products for yourself and your family :
●These roll on bottles used to contain homemade deodorants, also can be used to package essential oil blends for holistic healing and personal all natural fragrance :
Package included:
4 x Plastic Empty Refillable Roll On Bottles (50ml) :
Notice:
1. Due to the reason of light and the display, the color may have slight difference. This is inevitable, please understanding! :
2. Please allow slight dimension difference due to different manual measurement :