.

Toddmomy 1 чифт Прекрасни Сини Плувки с крилца За Момичета, Обтегач за плуване, Динамични, Надуваеми Пяна Eva, Мультяшная Агенция за Нарукавников, Детски Пръстени за Фитн?

Toddmomy 1 чифт Прекрасни Сини Плувки с крилца За Момичета, Обтегач за плуване, Динамични, Надуваеми Пяна Eva, Мультяшная

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

ЕВАДетски плувки за ръце : отличен плавателност, разнообразен геймплей, грижа за деликатната кожата на бебето.Armlets за плуване : Продуктът е гладко и не поцарапает ръка. Armlets за плуване за възрастни : Лесен за употреба, малък размер за лесно съхранение.Плувни на рамо пръстени Float : отлично качество, им е трудно да се прекъсне и те са изключително трайни.Детско флотационное устройство : Забавен дизайн, по-безопасно и по-удобно.Осъществяване на Списък 1 чифт на въздушни нарукавников Характеристики - Быстросъемная обтегач позволява много удобно да се носят или да се водни маншет. - Материал : EVA. - Конструкция с две въздушни поплавками прави превръзки за ръцете по-безопасни и по-удобни. - С отлично качество, него не е лесно да се прекъсне и той е изключително траен. - Размер : около 15,50 X13,50 X7,00 см / 6,09 X5,31 X2,75 инча. - Може да се използва за окачване на глезените, долната част на краката, китките и ръцете по време на плаване. - По-лесно приспособяване, е по-удобно да се носят в зависимост от големината на ръката или глезена.Информация за стоки Armlets за плуване ленти са напълно подходящи за деца, учещи плуване.Детско плавательное устройство Вашето дете ще се радвате да плува с мультяшными нарукавными повязками.Детски плувки за ръцете на Тези приспособления за плаване изпълнени с очарователен модел, който много се харесва на децата.

Декларирани характеристики