.

Разделители UPKOCH Вилици за Куттеров, Стелаж за сушене, Сушилня за дома и Кухнята, Кошница за Готвене, Нож, Организирана от Плешката, Мултифункционален Нож, Държач за ?

Разделители UPKOCH Вилици за Куттеров, Стелаж за сушене, Сушилня за дома и Кухнята, Кошница за Готвене, Нож, Организирана

BGN 46.80

Сума
Налично за поръчка

Сливное устройство за кухненски прибори за хранене от полипропилен : Изработени от трайни материали, осигуряващи дълъг животДържач за десктоп съдове : Изработен е от висококачествени материали, издръжливи и не се поддават лесно увреждане.Органайзер за пръчици за хранене за маса : Може да се използва като празничен подарък, подарък за нов дом за семейството или приятелите.Прибори за хранене : Благодарение на дизайн и гладка повърхност може да се купуват с увереност.Тенис на притежателя за прибори : Изработен е от здрав материал и полипропилен за по-дълъг срок на експлоатация. Сушилня за кухненски прибори : Изработени от трайни материали и полипропилен за по-дълъг срок на експлоатация.Държач за десктоп съдове : Изработен е от висококачествени материали, издръжливи и не се поддават лесно увреждане.Органайзер за пръчици за хранене за маса : Може да се използва като празничен подарък, подарък за нов дом за семейството или приятелите.Прибори за хранене : Благодарение на дизайн и гладка повърхност може да се купуват с увереност.Тенис на притежателя за прибори : Изработен е от здрав полипропилен материали, осигуряващи дълъг живот.Пратката включва 1 х рафтове за съхранение Характеристики -Цвят : Зелен кошница за прибори на масата-Това може да спести място на кухненската маса, ще ви помогне да съхранявате прибори за готвене на рецепцията за съхранение. -Чудесно кухненски нож, вилици, лъжици, прибори за хранене, шпатула и друг метален притежателя на ножове. -Материал : органайзер за склада от полипропилен. Размер : 36,00 X21,00 X8,50 см. / 14,15 X8,25 X3 поставка за пръчици за хранене. -Може да се използва като подарък за Нова година, подарък за нов дом за семейството или приятелите, кухненско стеллажа за съхранение. -Благодарение на конструкция с гладка повърхност може с увереност да купя кошница, за да пръчици за хранене. -Здрави материали и добро качество на изработка осигуряват издръжливост и практичност на притежателя за плотове.Информация за продукта Настолна поставка за прибори - това е един от най-добрите варианти за вас.Прибори за хранене търсите професионален, евтин багажник за съхранение на кухненските прибори?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият богат на функции рафтове за съхранение на кухненските прибори трябва да отговарят на вашите нужди.

Декларирани характеристики