.

Легированная Стомана, Ръчни инструменти, Легированная Стомана с Висока Твърдост Промишлена Лесен за използване за промишлена маркировка Калибър (150 мм)

Легированная Стомана, Ръчни инструменти, Легированная Стомана с Висока Твърдост Промишлена Лесен за използване за промишлена

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Изработени от стоманени сплави с висока твърдост, той е устойчив на абразия и издръжливМайната-надолу конструкция позволява на компаса се върти с постоянен радиус по време на работа.На върха на висока твърдост, ясна маркировка и дълъг експлоатационен живот.Професионален инструмент за етикетиране, лесен за използване.Предлага се в три стила на избор : 150 мм, 200 мм, 250 мм, Изработени от стоманени сплави с висока твърдост, той е устойчив на абразия и издръжлив.Майната-надолу конструкция позволява на компаса се върти с постоянен радиус по време на работа.На върха на висока твърдост, ясна маркировка и дълъг експлоатационен живот.Професионален инструмент за етикетиране, лесен за използване.На разположение в три стила на избор : 150 мм, 200 мм, 250 мм Характеристики : 1. Изработени от стоманени сплави с висока твърдост, устойчива на износване и издръжлив. Конструкция с винтовым монтиране позволява на компаса се върти с постоянен радиус по време на работа. На върха на висока твърдост, ясна маркировка и дълъг експлоатационен живот. Професионален инструмент за етикетиране, лесен за използване. Предлага се в три стила на избор : 150 мм, 200 мм, 250 мм Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Промишлен маркировочный сензор Материал : легированная стомана Допълнителен стил : 150 мм, 200 мм, 250 мм Осъществяване списък : 1 х промишлен маркировочный сензор.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand new
Item Type:
Industrial Marking Gauge
Material:
Alloy Steel
Optional Style:
150mm, 200mm, 250mm
  :
Package List:
1 x Industrial Marking Gauge :