.

Кука-карабинер Beetoo във формата на сърце, Ключодържател от Алуминиева Сплав, Инструмент за Риболов, Къмпинг, Излети, Аксесоар за раницата (10 опаковки в Различни цвет?

Кука-карабинер Beetoo във формата на сърце, Ключодържател от Алуминиева Сплав, Инструмент за Риболов, Къмпинг, Излети, Аксесоар

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Произведено в КитайЗакопчалката на клипсу. Висококачествени материали : Кука във формата на сърца е изработен от качествена алуминиева сплав, издръжлива на строеж, не е лесно да избледнява, повреди или деформират, устойчиви на корозия. Размер : дължина-1,5 инча, ширина 1,75 виж Лек - 0,1 унция, пружинящий, застегивается на куката и се закрепва към дамска чанта, колан или раница.Лека, устойчива на износване и издръжлив, лесен за използване. Не е достатъчно устойчив, за да може да се използва за катерене, но може да се използва за закрепване на елементи на раницата по време на катерене.An идеален подарък аксесоар : Чудесен подарък за празник и е подходяща за използване през цялата година.Чудесен аксесоар за спортни бутилки, може да се използва за окачване на бутилки, окачване на чанти, висящи ключодържатели, чанти и палатки.Идеален аксесоар за подарък на Свети Валентин и е подходяща за използване през цялата година.Чудесен аксесоар за спортни бутилки с вода. Пакетът включва : 10ШТ защелкивающийся куката от алуминиева сплав във формата на сърца.Идва в произволен асортимент от цветове.Произведено в Китай.Закопчалката на клипсу. Висококачествени материали : Кука във формата на сърца е изработен от качествена алуминиева сплав, издръжлива на строеж, не е лесно да избледнява, повреди или деформират, устойчиви на корозия. Размер : дължина-1,5 инча, ширина 1,75 виж Лек - 0,1 унция, пружинящий, застегивается на куката и се закрепва към дамска чанта, колан или раница.Лека, устойчива на износване и издръжлив, лесен за използване. Не е достатъчно устойчив, за да може да се използва за катерене, но може да се използва за закрепване на елементи на раницата по време на катерене.An идеален подарък аксесоар : Чудесен подарък за празник и е подходяща за използване през цялата година.Чудесен аксесоар за спортни бутилки, може да се използва за окачване на бутилки, окачване на чанти, висящи ключодържатели, чанти и палатки.Идеален аксесоар за подарък на Свети Валентин и е подходяща за използване през цялата година.Чудесен аксесоар за спортни бутилки с вода. Пакетът включва : 10ШТ защелкивающийся куката от алуминиева сплав във формата на сърца.Идва в произволен асортимент от цветове.Характеристики : ☆ Много симпатичен, стилен и мек оттенък.Пастелни цветове са много красиви и ще бъде отлично допълнение към всеки чантата или портфейла.

Декларирани характеристики