.

Rustark 291Pcs Гама от гумени тампони в 3 Стилове Комплект включва Затворени и двустранни Гумени уплътнения Гуменият Пръстен Уплътнение за защита на кабели Отвор за проб?

Rustark 291Pcs Гама от гумени тампони в 3 Стилове Комплект включва Затворени и двустранни Гумени уплътнения Гуменият Пръстен

BGN 8.84

Сума
Налично за поръчка

1 ▲【Страхотна опаковка от 291 бр.】 - Ние сме подготвили за вас 290 бр. асортимент от гумени тампони в 3 стилове, включително и 120 бр. затворени гумени тампони, 70 бр. двустранни гумени тампони и 80 бр. гумени пръстеновидни уплътнения.Освен това, в комплекта има разтегателен нож, 1 бр. за удобство на употреба.Този практичен комплект ще отговори на вашите различни нужди.▲【Висококачествени гумени втулки】 - Тези гумени втулки са изработени от висококачествена гума, която не е лесно да се напуква или се разграждат, гъвкава, стареене, устойчив на складыванию, износостойкая.Те могат да се използват в продължение на дълго време и да предоставят добра производителност по време на употреба.▲【Лесна употреба】 - Просто използвайте приложената разтегателен нож, за да изрежете точното отвор за конектора, проденьте тел и сигурно втулка върха на място.Нашите гумени втулки могат по-добре да поддържа и стабилизира кабели, защита на кабели /проводопроводы/линия /кабели от остри ъгли и ръбове.▲【 Съхранение без елементарно 】 - Всички пакетирани в пластмасови кутии с офиси, които перепутывание гумени тампони.Да ви е удобно да се използват и да го съхранявате, което ви позволява бързо да изберете желания размер.▲【 Универсално използване 】 - Можете да използвате набор от гумени уплътнения за автомобилната индустрия, окабеляване стена, метални панели, електрически уреди, пулверизатори, резервоари, клапани, защита на кабели и много други.Подходящи за автомобили, гаражи и работилници. ▲【Страхотна опаковка от 291 бр.】 - Ние сме подготвили за вас 290 бр. гумени тампони в 3 стилове, включително и 120 бр. затворени гумени тампони, 70 бр. двустранни гумени тампони и 80 бр. гумени пръстеновидни уплътнения.Освен това, в комплекта има разтегателен нож, 1 бр. за удобство на употреба.Този практичен комплект ще отговори на вашите различни нужди.▲【Висококачествени гумени втулки】 - Тези гумени втулки са изработени от висококачествена гума, която не е лесно да се напуква или се разграждат, гъвкава, стареене, устойчив на складыванию, износостойкая.Те могат да се използват в продължение на дълго време и да предоставят добра производителност по време на употреба.▲【Лесна употреба】 - Просто използвайте приложената разтегателен нож, за да изрежете точното отвор за конектора, проденьте тел и сигурно втулка върха на място.Нашите гумени втулки могат по-добре да поддържа и стабилизира кабели, защита на кабели /проводопроводы/линия /кабели от остри ъгли и ръбове.▲【 Съхранение без елементарно 】 - Всички пакетирани в пластмасови кутии с офиси, които перепутывание гумени тампони.Да ви е удобно да се използват и да го съхранявате, което ви позволява бързо да изберете желания размер.▲【 Универсално използване 】 - Можете да използвате набор от гумени уплътнения за автомобилната индустрия, окабеляване стена, метални панели, електрически уреди, пулверизатори, резервоари, клапани, защита на кабели и много други.Подходящи за автомобили, гаражи и т.

Декларирани характеристики