.

Държач за сапун под формата на листа TODOZO, Рафт за сапун, Душ, Кутия за сапун за Баня, Тава за гъба, Кърпа (Сив, Един размер)

Държач за сапун под формата на листа TODOZO, Рафт за сапун, Душ, Кутия за сапун за Баня, Тава за гъба, Кърпа (Сив, Един размер)

BGN 48.75

Сума
Налично за поръчка

Самоотводящаяся конструкция : Автоматичен сливи позволява на водата бързо да се вливат в мивкатаСъхранявайте Предмети в сухота и стегнатост.Мощно абсорбиране на : Твърда основа помага мыльнице здраво да стои, и не е нужно да се притеснявате за неговото падане. Цвят : зелен, сив. Материал : ABS-пластмаса. Конструкция с самоотводом : Автоматичен сливи позволява на водата бързо се оттича в мивката.Съхранявайте Предмети в сухота и стегнатост.Мощно абсорбиране на : Твърда основа Помага мыльнице здраво да стои, и не е нужно да се притеснявате за неговото падане. Цвят : зелен, сив. Материал : ABS-пластмаса.Държач за сапун под формата на листа, Рафт за сапун, душ, Кутия за сапун за баня, Тава за гъби, нагревател горещи полотенецматериал : ABS-пластикцвет : зелен, сив Размер : 18x13,5x12 смпримечание : 1. Поради разлики в осветлението и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика в 1-3 виж Опаковъчен лист : 1 бр. х препарат за съдове.

Декларирани характеристики