.

2 Кутии Твърди вливат в гел лак за нокти EBANKU 3 в 1 Твърдо Крем Гел-лак за нокти с 1 бр. Четка за нокти Лак за нокти с UV-Замачиваемый Гел Отверждается е Необходимо Дизайн ?

2 Кутии Твърди вливат в гел лак за нокти EBANKU 3 в 1 Твърдо Крем Гел-лак за нокти с 1 бр. Четка за нокти Лак за нокти с UV-Замачиваемый

BGN 1.86

Сума
Налично за поръчка

Пратката включва в себе си : В нашата опаковка има крем-гел-лак за нокти 2 бр различни цветове и шапките за нокти 1 бр. Масивна форма прави нашият лак за нокти удобен за пренасяне и използване в различни случаи.Материал : Крем-гел-лак EBANKU са изработени от смола, те са като крем паста, текстура, която е гладка като коприна, а не течна.След нанасяне на твърди гел-лак е необходимо осветление. 3 Цвята твърдо вливат в гел лак за нокти : В една кутия нашето твърдо лак за нокти има три цвята, така че в нашата опаковката можете да получите в общо шест различни цвята гел-лак за нокти.Можете да създавате различни стилове на ноктите с помощта на нашия набор гел-лакове за нокти.Лесна употреба : Нашият крем-гел за пудинг solid pudding копринено гладка, а шапката на допир здрав цвят в един тампон и без мехурчета.Лесно създаване на лек за нокти изкуство, като живопис чист цвят, гел живопис, рисуване на на цветя, анимационни модели, клетчатых модели и т. Идеалният подарък : Твърд гел за нокти - добър помощник за хора, които обичат нийл изкуство за създаване на собствен стил на ноктите.Те са чудесен избор за вас, да ги изпраща на своите приятелки и семейства като подарък.Насладете се на собствен маникюрным магазин у дома по всяко време!Лесен и бърз дизайн на ноктите, със собствените си ръце, дори и за начинаещи.Пратката включва : 2 х крем гел за нокти (3 в 1 цвята) 1 х пискюл за нокти Параметри : Количество : 2 броя в една опаковка Размер : Обикновен лак за нокти : 1,96 инча Пискюл за нокти : 5,19 инча Характеристики : - Ярки пигменти - Създайте свой собствен стил на ноктите - Лесно нанасяне, супер издръжлив - Подходящ за професионална или домашна употреба Внимание : 1. Използвайте веднага след отваряне. Да се съхранява в оригиналната опаковка.

Декларирани характеристики