.

HOZEON 3 БР. Градински инструменти с Куха Мотика, Ръчно Закалена Куха Лопата с дървена дръжка, с Остра Градинска Мотика, Ръчни Инструменти за Разрохкване на почвата, за?

HOZEON 3 БР. Градински инструменти с Куха Мотика, Ръчно Закалена Куха Лопата с дървена дръжка, с Остра Градинска Мотика, Ръчни

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Висококачествени МАТЕРИАЛИ - Нашата куха мотика выкована и сварена от висококачествена въглеродна стомана, която е трайна, трайни, лесно я затупить, тя не се придържа към почвата и може да се използва в продължение на дълго времеКУХА КОНСТРУКЦИЯ - Специална куха конструкция градинска мотика по-ергономични и е много практичен ръчен инструмент, който позволява по-ефективно почистени от плевели и засаждане на растенията.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - Дървена куха дръжка от мотика удобен за хващане, за да се намали умората на ръцете.Този вид кухи мотики за градинарство е по-удобно цельнометаллической мотики, а в средата няма почвата, така че по-лесно разхлабване на почвата и разкъсване на корените на плевели.ПРАКТИЧНОСТ - тази ръчно градинската мотика улеснява плевене и разрохкване на почвата и спестява време.Това е идеалният инструмент за градинарство и може да се използва широко при плевене, разрохкване на почвата, разрохкване на канавки, сеитба и строгании.УДОВЛЕТВОРЕННЫЙ УСЛУГИ - Нашата честност на първо място, ние отдаваме голямо значение на качеството на продуктите и удовлетвореността на клиентите.Ние предлагаме гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.Ако имате някакви въпроси относно нашата куха мотики за плевене, моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.За НАС HOZEON се стреми да ви осигури стабилна и високо качество на куха мотиката.Траен продукт на правилната цена ще дойде по-удобно там, където ви е необходимо.HOZEON ще донесе голямо удобство в живота ви.Приятно пазаруване!Защо избра точно нас? ● Изработена от здрава карбонизированной стомана, куха мотика лесно затупляется и не влече почвата и не липнет към нея. ● Куха мотика е лесен за използване и лесно да прониква в почвата, което улеснява пропалывание и разхлабване на билки. ● Благодарение на куха конструкция мотика лек, практичен и лесно прониква в почвата. ● Той може да работи бързо и ефективно, че може да се използва за големи работи, като плевене, разрохкване на почвата, засяване.Параметри : Материал : Стомана, дърво Цвят : сребърен, размерът на дървена мотика : 6,1x3,5 инча Опаковка включва : 3 х Куха мотика от закалена стомана.

Декларирани характеристики