.

Alipis Малък Терариум 3 бр. Колекционерски Предмети във формата На Фигурки Растения Занаяти Бижута Украса За Дома Банки Антикварен Клош Декоративен Стъклен Глобус То?

Alipis Малък Терариум 3 бр. Колекционерски Предмети във формата На Фигурки Растения Занаяти Бижута Украса За Дома Банки Антикварен

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Стъклен терариум за растенията : Изработен е от висококачествен материал, който е удобен и практичен при продължителна употребаСтъклена поставка за торта : Прекрасно качество на изработка гарантира ви наистина изящни детайли, които са практични и стилен и много удобен апарт.Терариум в куполна банка : Различен и нежен външен вид, дълъг живот, изискан и уникален декор.Просто със стъклен капак цветове : ГИДРОПОННАЯ ВАЗА за саксии може да се използва с микроландшафтом, статуэтками, цветя и т. Това изглежда наистина изящно.Капачка : да се Съхранява тази стъклен капак на рафт или на масата като интригующего украса във всякаква обстановка.Стъклен терариум за растенията : Изработен е от висококачествен материал, който е удобен и практичен при продължителна употреба.Стъклена поставка за торта : Прекрасно качество на изработка гарантира ви наистина изящни детайли, които са практични и стилен и много удобен апарт.Терариум в куполна банка : Различен и нежен външен вид, дълъг живот, изискан и уникален декор.Просто със стъклен капак цветове : ГИДРОПОННАЯ ВАЗА за саксии може да се използва с микроландшафтом, статуэтками, цветя и т. Това изглежда наистина изящно.Капачка : да се Съхранява тази стъклен капак на рафт или на масата като интригующего украса във всякаква обстановка.Списък на пакетите 1 x стъклен капак 1 x дървена рамка Характеристики -Декор стъклен капак е направен от добър материал, него не е лесно да се деформира или стъклен купол на дисплея с основание. -Материал : Дърво и стъкло със Стъклен капак. - Изящна изработка осигурява практичност и издръжливост, дизайн с плоско дъно, който е стабилен стъклен купол за торта. - Може да се използва с микроландшафтом, статуэтками, цветя и т. Това изглежда наистина изящно в террариумном саксия за растения. - Се отличава с компактен размер, не заема твърде много място на вашия десктоп стъклена купола.31 X6 стъклена капачка с безсмъртен цвете. - Стъклен купол и да се използват за демонстрация на магазин стоки като бижута, свещи и други дребни изделия. -Цвят : както е показано на стъклото Описание на домашни стоки Проста стъклена капачка за цветя Тази куполна капак за изложбата на стоки с поставка - това е аксесоар, за ежедневна декор, който е добре краси и защитава вашите съхранени занаяти.Капакът е различен изискан и впечатляващ дизайн, който романтичен и е уникален.

Декларирани характеристики