.

Протектори каси за Врати Дръжки, Качествен Материал, Лесен за Управление, Хонорар, каси за Врати Дръжки за Домашна Баня, Спалня (Цвят Mung зърна)

Протектори каси за Врати Дръжки, Качествен Материал, Лесен за Управление, Хонорар, каси за Врати Дръжки за Домашна Баня,

BGN 50.33

Сума
Налично за поръчка

【Мека текстура】 Лесно да се съхранява, тя може да се сгъват и да се съхранява в съответствие с вида на продукта, спестяване на кухненско пространство 【Лесен начин за ЕКСПЛОАТАЦИЯ на】 Лесен за инсталиране, те могат да се ползват, само поставяйки го върху дръжката на вратата.Той може да защити не само стената, но и дръжката на вратата и самата врата. 【Сигурен И надежден】 Поддържа надеждна индикация на температурата, той не е деформиран, при висока температура и все още може да се използва в нормален режим. 【Висококачествени материали】 се Използва екологично чист силикон материал, той е гъвкав, нетоксичен, гигиеничный, не избледняват и не се деформират и може да осигури здраве на вас и вашето семейство. 【Професионален дизайн】 Благодарение на учени дизайн, той е силен като всмукване на лента, може да се заглуши звука и предотвратяване на конфликт, а също така да помогне на дома си осигури комфортна и тиха живот. 【Мека текстура】 Лесно да се съхранява, тя може да се сгъват и да се съхранява в съответствие с вида на продукта, спестяване на кухненско пространство. 【Лесен начин за ЕКСПЛОАТАЦИЯ на】 Лесен за инсталиране, те могат да се ползват, само поставяйки го върху дръжката на вратата.Той може да защити не само стената, но и дръжката на вратата и самата врата. 【Сигурен И надежден】 Поддържа надеждна индикация на температурата, той не е деформиран, при висока температура и все още може да се използва в нормален режим. 【Висококачествени материали】 се Използва екологично чист силикон материал, той е гъвкав, нетоксичен, гигиеничный, не избледняват и не се деформират и може да осигури здраве на вас и вашето семейство. 【Професионален дизайн】 Благодарение на учени дизайн, той е силен като всмукване на лента, може да се заглуши звука и предотвратяване на конфликт, а също така да помогне на дома си осигури комфортна и тиха живот. [Професионален дизайн] чрез Прилагане на научен дизайн, той има силен капацитет на засмукване, може да се заглуши звука и предотвратяване на конфликт, а също така да помогне на дома си осигури комфортна и тиха живот. [Висококачествени материали] С помощта на екологично чист силикон материал, той е гъвкав, нетоксичен, гигиеничный, не избледняват и не се деформират и може да осигури здраве на вас и вашето семейство. [МЕКА текстура] Лесно да се съхранява, тя може да се сгъват и да се съхранява в съответствие с вида на продукта, спестяване на кухненско пространство.

Декларирани характеристики

Item Type:
Door Handle Protector
Weight:
Approx. 80g / 2.8oz
Material:
Silicone
Product Size:
Approx. 4x4x4cm / 1.6x1.6x1.6in
Package List:
10 x Door Handle Protector :