.

Заключване на Плъзгащи врати Walfront, Модерна Разтегателна Стъклена врата, Прозорец с Една Капаче на Ключалката, Обков за домашно сигурност, Модерен и Лесен за Заключ?

Заключване на Плъзгащи врати Walfront, Модерна Разтегателна Стъклена врата, Прозорец с Една Капаче на Ключалката, Обков за

BGN 4.98

Сума
Налично за поръчка

Модерен и лесен система за заключване на вратите, удобен и бърз за инсталиране, е практичен аксесоар за обковаЩе ви донесе ново и непохожее на обичайното усещане за употреба.Деликатна обработка на повърхността, антиоксидант, без ръжда, без промяна на цвета.Чудесен избор за вас.Използването на обвивка от неръждаема стомана, и аксесоари от с сплав, трайна и издръжлива, не е деформиран.Можете да го използвате с доверие.Този замък за плъзгащи се врати представлява едностранно заключване с плетене на една кука, плавно разкриваща и плик, сигурен и надежден, лесен за използване.Изящна изработка, лекота на употреба, идеален за плъзгащи врати, плъзгащи стъклени прозорци и т. качеството е гарантирано.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Автоматично заключване на вратите Материал : корпус от неръждаема стомана + аксесоар от сплав с Прилагането на : Плъзгащи се врати, прозорци, плъзгащи стъклени врати и прозорци и др Стил : модерен и лесен Тегло : прибл. 127 г / 4,5 грама размери на продукта : Около 20x3 см / 7,9x1,2 инча Разстояние между дупките : прибл. 17,3 см /6,8 инча Осъществяване Списък : 1 х ключалка за плъзгащи врати Забележка : 1. Моля, нека грешка в 01 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Door Lock
Material:
Stainless Steel Shell + Zinc Alloy Accessory
Application:
Sliding doors, window, sliding glass doors and window, etc.
Style:
Modern and Simple
Weight:
Approx. 127g / 4.5oz
Product Size:
Approx. 20x3cm / 7.9x1.2in
Hole Distance:
Approx. 17.3cm / 6.8in
Package List:
1 x Sliding Door Lock:
Note:
1.Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.: