.

GaYouny Мека играчка, Голяма Симулация възглавница с Омар, Креативна играчка Плюшен, Фестивал на Омар, Подарък за Момиче, подарък за Влюбени, Декорация за дома (Височин?

GaYouny Мека играчка, Голяма Симулация възглавница с Омар, Креативна играчка Плюшен, Фестивал на Омар, Подарък за Момиче,

BGN 55.89

Сума
Налично за поръчка

Плюшен играчка е изработена от материал, прилича на сладко и доставя удоволствиеПоради това тази плюшен играчка е подходящ за всички възрасти. ● Тази сладка играчка е добре направен от мек на допир памук и плюш. ● Тази играчка плюшен има сладък външен вид, който е подходящ като подарък за вашите приятели и семейства. ● И е безопасно за кожата, осигурява сигурност на вашето дете по време на игра в него.Плюшен играчка е изработена от материал, прилича на сладко и доставя удоволствие.Поради това тази плюшен играчка е подходящ за всички възрасти. ● Тази сладка играчка е добре направен от мек на допир памук и плюш. ● Тази играчка плюшен има сладък външен вид, който е подходящ като подарък за вашите приятели и семейства. ● И е безопасно за кожата, осигурява сигурност на вашето дете по време на игра в него.Можете да го донесете своите приятели или да покаже на света своя плюшено животно за нейната племенница по време на пътуване. Размер : около 50 см, 60 см, 80 см, 100 см, 120 виж.

Декларирани характеристики