.

калъф zelaxy Разработена за iPhone 14 Pro Max, който е Съвместим с Magsafe, Матиран Прозрачен Magnetic устойчив на удари Тънък Защитен калъф с защитно фолио за екрана (лилаво)

калъф zelaxy Разработена за iPhone 14 Pro Max, който е Съвместим с Magsafe, Матиран Прозрачен Magnetic устойчив на удари Тънък

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Е предназначена за i Phone 14 Pro Max】е Съвместим само с i Phone 14 pro max Точно съобразен с изрези за високоговорители и пристанища и удобни за натискане на капака бутони улесняват използването на телефона.Благодарение на вградения мощен магнит калъф за i Phone 14 няма да падне, колкото и да се върти, благодарение на високата адсорбционной способности. 【Подкрепа на магнитната безжичното зареждане】 Този магнитен калъф за i Phone 14 pro max поддържа безжично зареждане и е съвместим с аксесоари Magsafe и други безжични честота устройства Qi.Супер Выровненное магнитно прави безжична зареждане, по-стабилна, бърза и лесна.Не е нужно да се свали калъф за зареждане с помощта на безжично зарядно устройство. 【Метална рамка за камерата и бутон за】 Този калъф за iphone 14 pro max с магнит е тъпа прозрачни задния панел и течна силиконовата рамка, приятни за кожата материали и удобен захват.Освен това, отвора на камерата, произведени от висококачествен метален материал, а бутоните са изработени от полиран метал.Той не само осигурява стилен външен вид, но и е трайна, не оставя отпечатъци от пръсти, не изпотяване и лесен за почистване. 【Цялостна защита на】 Повдигна ръба на екрана и защитно frame фотоапарат осигуряват цялостна защита от падане, която предпазва сензорен дисплей и обектива на камерата от надраскване при използване на лицевата страна надолу. 【Следпродажбено обслужване】 Осигурете безупречно сервизно обслужване за 1 година, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез центъра за съобщения, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. 【Е предназначена за i Phone 14 Pro Max】е Съвместим само с i Phone 14 pro max. Точно съобразен с изрези за високоговорители и пристанища и удобни за натискане на капака бутони улесняват използването на телефона.Благодарение на вградения мощен магнит калъф за i Phone 14 няма да падне, колкото и да се върти, благодарение на високата адсорбционной способности. 【Подкрепа на магнитната безжичното зареждане】 Този магнитен калъф за i Phone 14 pro max поддържа безжично зареждане и е съвместим с аксесоари Magsafe и други безжични честота устройства Qi.Супер Выровненное магнитно прави безжична зареждане, по-стабилна, бърза и лесна.Не е нужно да се свали калъф за зареждане с помощта на безжично зарядно устройство. 【Метална рамка за камерата и бутон за】 Този калъф за iphone 14 pro max с магнит е тъпа прозрачни задния панел и течна силиконовата рамка, приятни за кожата материали и удобен захват.

Декларирани характеристики