.

Zapettry 2 Опаковки Гребени за кучета, Гребен за домашни любимци, със Заоблени краища от неръждаема стомана, Гребени за дълги коси и Късокосмести котки, Кучета и други д?

Zapettry 2 Опаковки Гребени за кучета, Гребен за домашни любимци, със Заоблени краища от неръждаема стомана, Гребени за дълги

BGN 4.49

Сума
Налично за поръчка

✅ 【БЕЗОПАСНО И ЕФЕКТИВНО】- Заоблени гладки краища на зъбите предпазват от драскотини на вашия домашен любимец и ви позволяват лесно и ефективно избавлять от заплитанеСъщо така е подходящ за циркулацията на кръвта и масаж на кожата. ✅ 【Висококачествени материали】- Тази метална четка за коса изработена от висококачествена стомана, тя здрав, устойчив на корозия и не избледнява, което позволява да се избегне статично електричество. ✅ 【ЛЕСНА УПОТРЕБА И ПОЧИСТВАНЕ】- Тази гребен, за да се грижи за кучето е с много гладка повърхност, така че от нея лесно да се ползват и лесно за почистване.Вашето кученце ще се радвате на процеса на грижа, и то с по-голямо желание ще расчесываться. ✅ 【Е ПОЛЕЗНО за много животни】- Тази гребен за кучета подходящи за пудели, златните ретривъри и други за кучета, котки, зайци и други животни, може би кукли, перуки и т. ✅ 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 2 опаковки гребени за премахване на малки, така и големи заплитане парцели, възли.С по-голям Размер гребени : 7,25 x 1,4 инча, малък размер гребени : 6,5 x 1,15 инча. ✅ 【БЕЗОПАСНО И ЕФЕКТИВНО】- Заоблени гладки краища на зъбите предпазват от драскотини на вашия домашен любимец и ви позволяват лесно и ефективно избавлять от заплитане.Също така е подходящ за циркулацията на кръвта и масаж на кожата. ✅ 【Висококачествени материали】- Тази метална четка за коса изработена от висококачествена стомана, тя здрав, устойчив на корозия и не избледнява, което позволява да се избегне статично електричество. ✅ 【ЛЕСНА УПОТРЕБА И ПОЧИСТВАНЕ】- Тази гребен, за да се грижи за кучето е с много гладка повърхност, така че от нея лесно да се ползват и лесно за почистване.Вашето кученце ще се радвате на процеса на грижа, и то с по-голямо желание ще расчесываться. ✅ 【Е ПОЛЕЗНО за много животни】- Тази гребен за кучета подходящи за пудели, златните ретривъри и други за кучета, котки, зайци и други животни, може би кукли, перуки и т. ✅ 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 2 опаковки гребени за премахване на малки, така и големи заплитане парцели, възли.С по-голям Размер гребени : 7,25 x 1,4 инча, малък размер гребени : 6,5 x 1,15 IN.Do възли и подложки предизвика главоболие?Кучето мрази, когато за нея се грижат?Тази висококачествена метална гребен проверена от много грумерами и родители домашни любимци, това може да е и лесно да се отървете от спутанности козина и подкосъм, вашия домашен любимец ще се радвате на процес на грижи, като например, когато го масажира, той ще бъде по-скоро расчесываться.

Декларирани характеристики