.

N/A Преносими Пътни козметични чанти за Грим, Органайзер, Многофункционален калъф за Жени (Цвят: Бял-носи етикет за услугата Заострен звезда4)

N/A Преносими Пътни козметични чанти за Грим, Органайзер, Многофункционален калъф за Жени (Цвят: Бял-носи етикет за услугата

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

★ Перфектен за различни поводи : идеален организирайте своите инструменти за грижа в салона, пътуване, на открито, в почивните дни, за бизнес пътувания или лични почивка ★ Лесен за почистване, е водоустойчив, не е нужно да се притеснявате за дъжд на открито, чанта може добре да защитите телефона си и други неща. ★ Това е практически косметичка за грим, в която можете да поставите четката за грим, червило, грим, зарядно устройство, захранване, пътен комплект, маска, крем за лице и друга козметика. ★ Може да се съхранява, бижута, етерично масло, free toiletries, комплект за бръснене. ★ Опаковка : 1 * Косметичка. ★ Перфектен за различни поводи : идеален организирайте своите инструменти за грижа в салона, пътуване, на открито, в почивните дни, за бизнес пътувания или лични почивка. ★ Лесен за почистване, е водоустойчив, не е нужно да се притеснявате за дъжд на открито, чанта може добре да защитите телефона си и други неща. ★ Това е практически косметичка за грим, в която можете да поставите четката за грим, червило, грим, зарядно устройство, захранване, пътен комплект, маска, крем за лице и друга козметика. ★ Може да се съхранява, бижута, етерично масло, free toiletries, комплект за бръснене. ★ Опаковка : 1 * Косметичка.Подробна информация за продукта : Дизайн цип предотвратява падането на козметика, лесно се натрупва и се затваря.Лесно се побира в раница, удобни за переноске. Богат на функции : Удобен за носене малка дневна косметичку, малки козметични чанти също са отлични за организаторите чанти.Характеристики : водоустойчив, противоизносный, мек, по-ярък цвят.Дизайн : Малка по размер, но голяма простор и ярка чанта за грим colo Makeup, водоустойчив косметичка, набор, Преносима пътна косметичка, богат на функции органайзер, чанта за съхранение, ракита чанта за тоалетни принадлежности, рожден ден подаръци за жени, малка косметичка, чанта за тоалетни принадлежности голям размер.

Декларирани характеристики