.

Машинки за Стригане CRIVERS за Мъже, Безжична Домакински Електрическа Машина За Рязане на Коса, Машина За Подстригване на Самообслужване, Моющаяся Подстригване на Кос

Машинки за Стригане CRIVERS за Мъже, Безжична Домакински Електрическа Машина За Рязане на Коса, Машина За Подстригване на

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Високо-производителни двигател за постоянен ток, предоставяща по-голям въртящ момент и голяма мощностЕргономичен дизайн, оборудвани с острие от неръждаема стомана, остър нож реже гладко, не се дърпа и не блокира огъване, разширяване на острието. регулира навеждане на главата във всички посоки и бързо извършва независима прическа Хубава форма, лесно можете да покриете главата, врата и задната част на ушите, за да получите максимално покритие на различни дюзи за чесане, различна дължина на зъбите на гребена, подходящи за нуждите на косата с различна дължина.Преносима USB зареждане, която може да се използва по време на зареждане, поддържа зарядни устройства 5 за мобилни телефони, автомобили USB портове и други видове зареждане.Нашите продукти ще донесат в живота ви повече забавление и вълнение.Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас, ние ще обслужим вас да ви удовлетвори!.Параметри : Материал : ABS + стоманен нож Мощност : 7 W Време за зареждане : 2 часа Време за ползване : 90 минути Опаковка : 1 * машина за подстригване на коса 3 * ограничителни гребени 1 * ръководство за потребителя 1 * USB кабел за зареждане аксесоари : 1. Поради граничните ограничения батерия и смазочни материали не са включени в състава на стоки, доставени от Китай. Нашият магазин безплатно ще предостави на съответния преобразувател на мощност в съответствие с придобити вас продукти и стандарт на електрически контакт във вашата страна. "С ресурс" и "Без кутия" са оригинални продукти, продукти без кутии, опаковани в безопасни пузырчатые пакети, както и продукти с кутии, опаковани в оригинални кутии.

Декларирани характеристики

Material:
ABS + steel blade
Power:
7W
Charging time:
2 hours
Using time:
90 minutes
Packing:
1 * hair clipper 3 * limit combs 1 * manual 1 * USB charging cable
About Accessories:
1. Due to aviation restrictions,the battery and lubricants are not included in products shipped from China.:
2. Our store will provide an appropriate power converter free of charge according to the products you purchased and the power outlet standard in your country.:
3.With box andWithout box are genuine products, products without boxes are packed in safety bubble bags, and products with boxes are packed in original boxes. :