.

Пепелници за Цигари, Домашни Пепелници, Керамичен Пепелник, Ветрозащитная Пепелник за цигари, за използване на закрито, Пепелник за Пушачи, Настолен Пепелник за пу?

Пепелници за Цигари, Домашни Пепелници, Керамичен Пепелник, Ветрозащитная Пепелник за цигари, за използване на закрито, Пепелник

BGN 45.13

Сума
Налично за поръчка

Лесен за почистванеТова може да се предотврати превръщането на цигари в пепел или на масата.Пепелник достатъчно голяма, за да побере няколко пушачите.Не само в пепелника, но и уникално бижу.Изискан подарък за пушачи и непушачи, мъже или жени. Стилен дизайн и голям капацитет - Декоративна пепелник изработен от висококачествена керамика, която не съдържа ръжда.Той не само изглежда като пепелник, но и като симпатичен глинен предмет като украшение на приставном масичката. Премахва грозни фасове от пепелници и неприятни миризми.Конструкцията на дъното с противоскользящим покритие, се намира много сбалансированно. Сигурна централна стойка - Външни пепелници за цигари имат централна багажник за съхранение на цигари и фасове може да готви преди да се сложи в пепелника, че е по-хигиенично и безопасно. Пепелник изработен от висококачествен керамичен материал, лесно за почистване, по характер тя е уникален, а китай е мек и приятен, вие ще бъдете изненадани колко добре изглежда.Лесен за почистване.Това може да се предотврати превръщането на цигари в пепел или на масата.Пепелник достатъчно голяма, за да побере няколко пушачите.Не само в пепелника, но и уникално бижу.Изискан подарък за пушачи и непушачи, мъже или жени. Стилен дизайн и голям капацитет - Декоративна пепелник изработен от висококачествена керамика, която не съдържа ръжда.Той не само изглежда като пепелник, но и като симпатичен глинен предмет като украшение на приставном масичката. Премахва грозни фасове от пепелници и неприятни миризми.Конструкцията на дъното с противоскользящим покритие, се намира много сбалансированно. Сигурна централна стойка - Външни пепелници за цигари имат централна багажник за съхранение на цигари и фасове може да готви преди да се сложи в пепелника, че е по-хигиенично и безопасно. Пепелник изработен от висококачествен керамичен материал, лесно за почистване, по характер тя е уникален, а китай е мек и приятен, вие ще бъдете изненадани колко добре изглежда.Стил : Това изглежда просто, но елегантно, модерно и практично.Вие ще се чувствате очарователна и елегантна.Украса на вашия дом, веранда, кухня, балкон, офис, тераса.Той е много подходящ за ежедневна употреба, хотел, бар, ресторант, улици, кафенета, развлечения на открито или за декорация на дома Наименование на продукта : Пепелник Материал изделия : керамика Приложими сценарии : къща, хол, бюро, спалня, кабинет, масичка за кафе, офис, хотел, бар, атракционно заведение и т.

Декларирани характеристики