.

Кана за приготвяне на чай, чайник от неръждаема стомана, дебелина на цветя кана за чай с цедка, търговска кана за приготвяне на чай и кафе в ресторанта на хотела, кух?

Кана за приготвяне на чай, чайник от неръждаема стомана, дебелина на цветя кана за чай с цедка, търговска кана за приготвяне

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

❤【Кана със система за филтриране на премиум-клас】 : мелкоячеистый филтър от неръждаема стомана е идеален за хлабав ламарина чай, да не се допуска попадане на утайката в чашата и като напитка плътен вкусФилтър с чайника и може да се сваля за приготвяне на разцъфнал чай. ❤【Материал премиум-клас】 Кана с филтър е изработен от висококачествена неръждаема стомана, има добра устойчивост на ржавлению и корозия и има дълъг срок на служба; да Го выпускное дупка точно заварено и полиран няколко пъти, без изтичане на вода. ❤【Нагрява бързо】 - Ефективно се свежда вода за вашия зелен чай, чай oolong чай, бял чай, черен чай с лед, билков чай, кафе или други напитки, които предпочитате, идеално за приготвяне на вашия любим топла напитка, приятен вкус вашия любим билков или зелен чай, само за няколко минути.Безопасен за използване на газови, електрически, индукционна печка за бързо загряване на водата.Това утолит твоята жажда. ❤【Лесен за използване чайник с приготвяне на чай】 : Просто въведете чай или пакетчета в чайника.Бавно налейте гореща вода и се оставя се да престои до желаната крепост.Сервирайте и се наслаждавайте!. ❤【Елегантно външно боядисване】 : огледално-рефлексен тапицерия за лесно поддържане на чистота и разкош, тя придава чар на масата, а и ще се превърне в атрактивна добавка и започване на разговор на всяка кухня.Ще се насладите години по-продължителна употреба, без да замира с течение на времето. ❤【Кана със система за филтриране на премиум-клас】 : мелкоячеистый филтър от неръждаема стомана е идеален за хлабав ламарина чай, да не се допуска попадане на утайката в чашата и като напитка плътен вкус.Филтър с чайника и може да се сваля за приготвяне на разцъфнал чай. ❤【Материал премиум-клас】 Кана с филтър е изработен от висококачествена неръждаема стомана, има добра устойчивост на ржавлению и корозия и има дълъг срок на служба; да Го выпускное дупка точно заварено и полиран няколко пъти, без изтичане на вода. ❤【Нагрява бързо】 - Ефективно се свежда вода за вашия зелен чай, чай oolong чай, бял чай, черен чай с лед, билков чай, кафе или други напитки, които предпочитате, идеално за приготвяне на вашия любим топла напитка, приятен вкус вашия любим билков или зелен чай, само за няколко минути.Безопасен за използване на газови, електрически, индукционна печка за бързо загряване на водата.Това утолит твоята жажда. ❤【Лесен за използване чайник с приготвяне на чай】 : Просто въведете чай или пакетчета в чайника.

Декларирани характеристики