.

Телбод HONGYIFEI2021, Въртящи Телбод на 360 градуса, Телбод за хартия с формат 2-25 формат А4, Ръчни, Настолни Аксесоари, Подходящи за офиса, Дома, училище, пистолети (Цвят: A)

Телбод HONGYIFEI2021, Въртящи Телбод на 360 градуса, Телбод за хартия с формат 2-25 формат А4, Ръчни, Настолни Аксесоари,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Телбод за подвързване на няколко листа, подходящ за домашна употреба в офиса Този пистолет може да се върти на 360 градуса и е специално разработена за дестинации, които не могат да сменят традиционните пистолети.В сравнение с дълъг телбод лесно да се съхранява и транспортира. Нескользящая дизайн и икономия на труда позволяват скреплять до 2-25 листа хартия във формат А4.Прилагайте по-малко усилия.Телбод има проста форма и висока практичност.Това е вашият идеален канцеларски материали. Материал : пластмаса. Съвместим с различни скоби (включително 24/6, 26/6) за задоволяване на различни нужди. Удобно усещане за ръце, лек дизайн, много подходящ за подвързване на документи, на хартия по-голям размер, книги, брошури, книжки, вестници.Ние се стремим към 100% качество на продуктите и услугите.По всички въпроси за подготовката на предварителна продажба и следпродажбено обслужване на едно, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще отговорим на вашите въпроси един след друг.Име на продукта : Телбод Материал изделия : пластмаса Приложими сценарии : къща, офис, училище-Бързо : 1. Снимки на стоките не се включват стоки, различни от стоките. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря!4. Тъй като осветлението се различава от ъгъла на снимане или източник на светлина под монитора, възможни са леки хроматични аберации, моля, разберете. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро. Ако харесвате нашите продукти, моля да вземете вашата поръчка!Можете също да изберете други понравившиеся продукти.

Декларирани характеристики