.

Замяна Защитна мрежа за батут, Защитна мрежа с регулируеми ремъци за 6 преки шест, Батут с кръгли рамки, 6 Капачки за шест (зелен, поляци в комплекта не са включени)

Замяна Защитна мрежа за батут, Защитна мрежа с регулируеми ремъци за 6 преки шест, Батут с кръгли рамки, 6 Капачки за шест (зелен,

BGN 33.43

Сума
Налично за поръчка

1 【Замяна мрежа за батут и 6 опорни кепета】 Височина : 5,9 метра. Подходящ за 12-футови кръгли рамки с използване на 6 точки.Начин на свързване : Регулируеми колани. сменяеми капачки за стълбове от 6 части, подходящ за полюси корпус с диаметър 1,26 инча. * Забележка : В комплекта са включени само окото и 6 капачки за полюса, поле в комплекта не са включени. 【Здрава и устойчива-мрежа с висока плътност от найлонов плик материал】 Защитно защитна мрежа е направена от висококачествен найлонов плик материал за дълъг експлоатационен срок и е по-здрав и издръжлив.Използване на процеса на производство на мрежи с висока плътност осигурява добра пропускливост на въздуха и при него има ефект, защита от ултравиолетови лъчи. 【Лесна инсталация и спокойствие за щастлив игра на вашето дете 】 Регулируеми колани за закрепване и монтаж, без инструменти.Окото трябва да бъде инсталиран между подложка и пружина, за да предотвратят появата на област пружини.На входа и на изхода, оборудвани с ципове с предпазни катарами, двупластова защита за предотвратяване на случайно отваряне, височина 5.9 инча може да защити децата в процеса на скачане от височина, далеч по-щастливо занимание на детето. 【Уведомление за закупуване на】 Преди извършване на покупката ще трябва да проверите следните 3 въпроса. Вид на огради за батут.Тази мрежа е подходящ за кръгли рамки с използване на 6 шест. Измерва се диаметърът на вашата дограма.Тази мрежа е подходяща за 12 метра. 【Първокласна доставка и професионално сервизно обслужване】 Първокласна доставка, склад, в САЩ, безплатно връщане и замяна.Експресна доставка : 1-2 дни преди пристигане, обикновена доставка : 3-4 дни преди датата на пристигане.Ние имаме професионален екип за обслужване на клиенти, който ще реши всички проблеми преди и след вашата покупка.Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти по-добри продукти и услуги. 【Замяна мрежа за батут и 6 опорни кепета】 Височина : 5,9 метра. Подходящ за 12-футови кръгли рамки с използване на 6 точки.Начин на свързване : Регулируеми колани. сменяеми капачки за стълбове от 6 части, подходящ за полюси корпус с диаметър 1,26 инча. * Забележка : В комплекта са включени само окото и 6 капачки за полюса, поле в комплекта не са включени. 【Здрава и устойчива-мрежа с висока плътност от найлонов плик материал】 Защитно защитна мрежа е направена от висококачествен найлонов плик материал за дълъг експлоатационен срок и е по-здрав и издръжлив.

Декларирани характеристики