.

2 Комплекта 8-инчов led пръстеновиден лампа, Околовръстен лампа с поставка и държач телефон, Околовръстен лампа за Селфи, Заполняющий лампа, Статив за телефон, Мултиф?

2 Комплекта 8-инчов led пръстеновиден лампа, Околовръстен лампа с поставка и държач телефон, Околовръстен лампа за Селфи,

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

☼【Димиране на кръгла лампа】 Три нива на регулиране на студен и топъл осветление, за да отговори на нуждите на заснемане на различни сцениТова е добра допълнителна светлина, която премахва всички незавидно на сенките, което ги прави по-еднакви и балансирано, намалява дразнене от светлина.Да се напълни със светлина, живейте дълго, не вспыхивайте, не режат очите. ☼【Захранва от USB】Заполняющий лампа е проектирана с USB интерфейс, който е лесен за използване и може да се захранва от компютъра, мобилния източник на захранване и зарядно устройство на главата.Батерията не се изисква, работи с повечето устройства, които поддържат USB порт, като например лаптоп, КОМПЮТЪР, захранващ блок, USB зарядно устройство, адаптер и т. Переключайте режими на осветление и регулирайте нивата на яркост, което ще ви позволи да намерите желаните от вас опции за секунди. ☼【Дистанционно управление】Заполняющий лампа идва с бутон за управление на кабел с дължина 2 м / 6,6 фута, лесен за управление и задвижване на един бутон.Сверхдлинное разстояние на дистанционното управление 5-8 м позволява да се освободят от ограниченията на пространството и играе по-добре!. ☼【Универсален държач за телефон】 Скоба за телефон може да бъде съвместим с повечето смартфони с калъф или без него.А скоба за телефон ви позволява да инсталирате на телефона в хоризонтално или вертикално. 【Регулируеми и стабилен статив】 Многофункционален комплект скоби за заливане на светлината е изработена от висококачествена алуминиева сплав и ABS-материал, издръжлив.Стабилен статив може да се регулира за всяка височина, както е необходимо : достатъчно кратък, за да стои на масата, достатъчно висок, за да съвпада с вашата височина.И вие можете да настроите камерата или телефона в горната част на стойка за статив, тя също може да се използва като стойка за камера. Статив може да отиваме все по-далеч и оттеглям в 6 секции, се регулира в диапазона 33,5‑77 см / 13,2‑30,3 инча, може да се използва като селфи-стик или като настолна поставка. Подходящ за излъчването, фотография натюрморти, козметичен грим, маникюр, драма, и т. Ширина на притежателя на мобилен телефон е 50-89 мм / 2-3,5 инча, а силиконовата устойчива на плъзгане конструкция на вратата затягане позволява ефективно да защити мобилния телефон.Притежател на мобилен телефон може да се върти на 360 ° и поддържа хоризонтална и вертикална снимка.

Декларирани характеристики

Condition:
100% brand newItem type
Light color:
cold light / warm light / cold and warm light
LED light size:
Approx. 8 inches/20cm
Power interface:
USB interface
Voltage:
(5V 2A)
Light chip:
72
Ring light wire length:
Approx. 2m/6.6ft
Color temperature 3200K-6500K:
Tripod telescopic size:
Approx. 33.5-77cm/13.2-30.3in
Number of telescopic sections:
6 sections
Phone clip width:
Approx. 50-84mm/2-3.3in
Mobile phone Bluetooth remote control range:
Approx. 5-8m/16.4-26.2ft
Cell battery model capacity:
CR2032 / 240mAh 
Package List:
2 x Tripod2 x Fill light2 x Phone clip2 x Mobile phone Bluetooth remote control