.

Swpeet 50шт 10 Размери 304 От Неръждаема Стомана Мини Линия впръскване на горивото Стил Скоба за Маркуч Гама от Комплект Е идеален за автомобилната индустрия, земеделие, ?

Swpeet 50шт 10 Размери 304 От Неръждаема Стомана Мини Линия впръскване на горивото Стил Скоба за Маркуч Гама от Комплект Е идеален

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

♛ ЛЕСЕН за използване Просто използвайте отвертка, за да отслаби винт на скобата на маркуча, след това проденьте тръбата чрез скоба за маркуч и промяна на размера в зависимост от големината на вашия маркуч и затегнете винта ♛ ПРИЯТЕЛСКИ настроени КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА можете да Ги използвате отново и да рециклират, ако не искате те да останат на същото място, благодарение на высококачественному материал, благодарение на който те служат дълго време. ♛ ВИСОКО качество висок Клас скоба за маркуч от неръждаема стомана 304, може да устои на корозия и корозия при морски условия.Благодарение на технологията hole завийте плътно прилепнала към стоманена лента. ♛ РАБОТИ ПЕРФЕКТНО Тези за маркуч за кръвоспиране - това е точно това, което трябва, когато трябва да се направи ремонт на вашия дом или кола.Той идва с богат избор от размери на скоби, така че не е нужно да се притеснявате за това, какъв размер ви трябва, можете просто да го опитам, докато той не е подходящ.Тези маншети за маркуч, отлично са си свършили работата, изобщо не са протекли. ♛ ШИРОКА ГАМА от РЕГУЛИРУЕМИ РАЗМЕРИ Комплект скоби се различава гъвкавост и пластичност с широка гама от регулируеми размери от 7 до 18 мм. Подходящ диаметър на маркуча : 7-9 мм : 5 бр.; 8-10 мм : 5 бр.; 9-11 мм : 5 бр.; 10-12 мм : 5 бр.; 11-13 мм : 5 бр.; 12-14 мм : 5 бр.; 13-15 мм : 5 бр.; 14-16 мм : 5 бр.; 15-17 мм : 5 бр.; 16-18 мм : 5 бр. от Този брой на размери е достатъчно за ежедневните нужди. ♛ ЛЕСЕН за използване Просто използвайте отвертка, за да отслаби винт на скобата на маркуча, след това проденьте тръбата чрез скоба за маркуч и промяна на размера в зависимост от големината на вашия маркуч и затегнете винта. ♛ ПРИЯТЕЛСКИ настроени КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА можете да Ги използвате отново и да рециклират, ако не искате те да останат на същото място, благодарение на высококачественному материал, благодарение на който те служат дълго време. ♛ ВИСОКО качество висок Клас скоба за маркуч от неръждаема стомана 304, може да устои на корозия и корозия при морски условия.Благодарение на технологията hole завийте плътно прилепнала към стоманена лента. ♛ РАБОТИ ПЕРФЕКТНО Тези за маркуч за кръвоспиране - това е точно това, което трябва, когато трябва да се направи ремонт на вашия дом или кола.Той идва с богат избор от размери на скоби, така че не е нужно да се притеснявате за това, какъв размер ви трябва, можете просто да го опитам, докато той не е подходящ.Тези маншети за маркуч, отлично са си свършили работата, изобщо не са протекли. ♛ ШИРОКА ГАМА от РЕГУЛИРУЕМИ РАЗМЕРИ Комплект скоби се различава гъвкавост и пластичност с широка гама от регулируеми размери от 7 до 18 мм. Подходящ диаметър на маркуча : 7-9 мм : 5 бр.

Декларирани характеристики