.

STOBOK Компютърен Багажник с повишена рафт, Настолна Поставка за лаптоп, Определяне на Маса, Тенис на Организатор, Поставки за монитор, Многофункционално Рафтове За Б?

STOBOK Компютърен Багажник с повишена рафт, Настолна Поставка за лаптоп, Определяне на Маса, Тенис на Организатор, Поставки

BGN 45.42

Сума
Налично за поръчка

Стойка за екрана на компютъра : ефективно подобрява стойката, премахване напрежението на очите и болки в гърба и шията в продължение на работни дниШкаф за офис бюрото : Идеалната височина за гледане на компютъра, намалява натоварването на очите и шията, като ви помага да работят по-ефективно.Поставка за монитор : идеален дизайн за повечето лаптопи, компютри, монитори, принтери, домашна и офис употреба.Титуляр на монитора : Увеличаване на височината на компютъра, не е нужно да се притеснявате за това, че сте опрокинете купа и накиснете компютър.Компютърен стойка за маса : Прост и щедър дизайн на външния вид на продукта.Стойка за екрана на компютъра : ефективно подобрява стойката, премахване напрежението на очите и болки в гърба и шията в продължение на работни дни.Шкаф за офис бюрото : Идеалната височина за гледане на компютъра, намалява натоварването на очите и шията, като ви помага да работят по-ефективно.Поставка за монитор : идеален дизайн за повечето лаптопи, компютри, монитори, принтери, домашна и офис употреба.Титуляр на монитора : Увеличаване на височината на компютъра, не е нужно да се притеснявате за това, че сте опрокинете купа и накиснете компютър.Компютърен стойка за маса : Прост и щедър дизайн на външния вид на продукта.Списък на пакетите 1 x поставка за монитор на компютъра Характеристики - Лесен и щедър дизайн на външния вид на продукта Офис настолна поставка. -Размер : Около 55,00 X20,00 X7,50 см /на 21,61 X7,86 X2 поставка за монитор. - Идеалната височина за гледане на компютъра, снижающая натоварването на очите и шията, да ни води по-ефективно да работят с поставка за компютър. - Продукт изящно изработени, а цветът им е трудно отклеить от стойка стойка за монитор. - Прости, но практичен дизайн, можете да го поставите навсякъде в странично на вашия настолен монитор. - Той е снабден с USB порт за зареждане и RGB подсветка, креативни и практична поставка за съхранение на КОМПЮТЪРА. - Подходящ за използване в дома, в офиса, в училище и т., Многофункционален рафтове за съхранение. -Материал : Пластмаса поставка за екрана на компютъра -Цвят : черен Стойка за монитор на лаптоп Мултифункционална поставка за настолен монитор с RGB подсветка Стоки Описание Поставка за компютър, Подходящи за използване в офиса или в дома на масата за увеличаване на височината на монитора на компютъра, за да си шия се чувства по-комфортно.

Декларирани характеристики