.

2023 Мощни Персонални Акумулаторни Вибратори Rabbit за жени, 9-Инчов Вибрираща Играчка за Женското Удоволствие, 3 Мотора, 8-степенна скоростна кутия, Вибриращ Водоустойч?

2023 Мощни Персонални Акумулаторни Вибратори Rabbit за жени, 9-Инчов Вибрираща Играчка за Женското Удоволствие, 3 Мотора,

BGN 16.49

Сума
Налично за поръчка

★ 8 мощни режима на вибрация + 7 режима на телескопического рока ★ У заек също има мотор вътре в тялото му, ушите му ще се бори за!. ★ безопасна водоустойчив дизайн, лесен за почистване.Преносима и безжична дизайн. ★ Резба, супер лека, с USB кабел за зареждане, бързо зареждане. ★ 30-дневната безрискова гаранция за връщане на парите и 1-годишната производствена гаранция. 8 режима на вибрация, отопляем басейн, които ще ви отведе от любовната игра до кулминацията. 2 Часа безостановочного възпроизвеждане, след пълно зареждане.Джобен размер, лесно да се побере във вашата чанта, пътувайте с удоволствие.Прошепчите тиха вибрация, насладете се, без притеснения.Начин на зареждане чрез USB, лесно се зарежда от зарядното устройство за телефон, powerbank.Безопасна за тялото, мек силикон, насладете се на безопасен и комфортен секс. Неброский начин на опаковане за защита на вашата поверителност. Натиснете клавиш "надолу" в рамките на 1,5 секунди, за да включите и изключите слушалката. Отопление по подразбиране. Натиснете клавиш "надолу" за вибрации на 8 честоти. Натиснете клавиша "нагоре", за да включите 7 режима на телескопического на завоя.НЕ съхранявайте настроението на прашни или влажни помещения.Да НЕ се използва вибратор по време на зареждане.Моля, пазете играчката далеч от деца.

Декларирани характеристики