.

Украса за Хелоуин, Призрачен Електрически Плачущий Призрак с Гласов контрол, със Звук и Мигащи очи, Призрак Скелета alloween, за партита в Домашна бар на открито, на зак?

Украса за Хелоуин, Призрачен Електрически Плачущий Призрак с Гласов контрол, със Звук и Мигащи очи, Призрак Скелета alloween,

BGN 30.24

Сума
Налично за поръчка

[Идеална украса за парти за Хелоуин] : Това е един от най-добрите аксесоари за партита за Хелоуин, подходящ за подаръци за Хелоуин, игри на ХелоуинПодпори за Хелоуин за външно декор за домашен двор и гробищата!Истински плачущий зомбита на Хелоуин плаши вас страшен рев!Ярък ефект лиана прави Хелоуин е още по-страшно.Можете сгъване, огъване и придават на всяка форма, каква желание. [Креативен подарък за Хелоуин] : Тази фигурка за украса на градината - уникален подарък за близки и приятели, които харесват странни неща.Много тънък и водоустойчив.Отлични идеи за подаръци за Хелоуин и рождени дни.Изключителна изработка, правим всичко възможно за постигане на най-реалистични резултати. [Реалистичен призрачен вид] : Доведете една зловеща шега на свой парти в чест на Хелоуин.Този великолепен разширен скелет-разрушител скелети на Хелоуин, изглежда, избухва през земята в задния двор, създаването на идеалната сцена на ужасите. [Комбинират с други декорации] : Скелет ще ви представим едно вълнуващо и неповторимо Хелоуин, можете лесно да го настанят в стаята на парти в стил Хелоуин като смущаваща играчки, а също така и да постави на тревата в двора с други декорации за Хелоуин, незабавно превръщане на двора в гробището. [Високо качество] : Здрави детайлите на корпуса са изработени от дебела, твърда пластмаса, която не се чупи и може да се използва повторно година след година.Ти можеш да стоят където пожелаете, когато пожелаете. [Идеална украса за парти за Хелоуин] : Това е един от най-добрите аксесоари за партита за Хелоуин, подходящ за подаръци за Хелоуин, игри на Хелоуин.Подпори за Хелоуин за външно декор за домашен двор и гробищата!Истински плачущий зомбита на Хелоуин плаши вас страшен рев!Ярък ефект лиана прави Хелоуин е още по-страшно.Можете сгъване, огъване и придават на всяка форма, каква желание. [Креативен подарък за Хелоуин] : Тази фигурка за украса на градината - уникален подарък за близки и приятели, които харесват странни неща.Много тънък и водоустойчив.Отлични идеи за подаръци за Хелоуин и рождени дни.Изключителна изработка, правим всичко възможно за постигане на най-реалистични резултати. [Реалистичен призрачен вид] : Доведете една зловеща шега на свой парти в чест на Хелоуин.Този великолепен разширен скелет-разрушител скелети на Хелоуин, изглежда, избухва през земята в задния двор, създаването на идеалната сцена на ужасите.

Декларирани характеристики